Lær at tackle hverdagen som pårørende - ONLINE KURSUS

Dette er et tilbud til dig, som har svært ved at tage hjemmefra eller som ikke kan deltage i det fysiske kursus af andre praktiske årsager.

Kurset foregår i eget hjem eller et andet selvvalgt sted, hvor der er internet tilgængeligt. Dette kræver, at man bruger sin egen pc eller bærbar. Tablet eller mobil telefon kan ikke bruges til at gennemføre kurset. På online-kurset er det muligt at være 100% anonym, samtidig med at man indgår i et netværk med ligesindede.

Forløb
LÆR AT LÆR TACKLE hverdagen som pårørende ONLINE består af 6 moduler.  

Du arbejder selvstændigt med dele af indholdet, når det passer ind i din hverdag. Derudover skal du kunne deltage i seks undervisningssessioner af en times varighed, hvor du skal være logget på kursus platformen samtidig med medkursister og underviser.

De seks moduler indeholder mange af de redskaber og emner, der også findes på det fysiske kursus LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende, men hele kurset afvikles over computer, og det er derfor muligt at deltage hjemmefra.

I ugen mellem liveundervisningerne, skal du afsætte ca. 1 time til at gennemgå en række aktiviteter på kursus platformen som en del af dit forløb.

På onlinekurset er du anonym overfor dine medkursister og kan hverken ses eller høres, men du kan chatte med de andre medkursister og instruktøren.

Komiteen for sundhed stiller kursusbogen til rådighed som lydbog (link hertil sendes ud med infomailen). Ønskes en bog kan du få udleveret en til forsamtalen.

Pris
Det er gratis at deltage.

Tid og sted
Undervisning består af en introduktion samt 6 moduler, og varer sammenlagt 7 uger.
Inden kurset bliver der afholdt en personlig forsamtale med koordinator for Lær at tackle kurserne (evt. via telefon eller teams). Efterfølgende afholdes der en eftersamtale.

Onlineundervisningen foregår i eget hjem foran egen pc eller bærbar (ikke tablet eller mobil telefon).
Tilmelding og information
 
For at se datoer eller tilmelde dig vores hold, klik her. 


LÆR AT TACKLE koordinator
Telefon: 24872270 eller 29937271
sundhed@thisted.dk

Lær at tackle udbydes af kommunerne i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning og er baseret på et program, der er udviklet på Stanford Universitet.

Se mere på:
https://www.laerattackle.dk/hverdagen-som-paaroerende-online/