Lær at tackle angst og depression - ONLINE KURSUS

Det er et tilbud for dig, som har det svært med at komme ud og af sted til et fysisk hold i kommunen.

Dette kan skyldes forskellige barrierer, som opstår i forbindelse med symptomerne på angst og depression. Men det kan også være, at de fysiske kurser ikke passer ind i en travl hverdag.

Kurset foregår i eget hjem eller et andet selvvalgt sted, hvor der er internet tilgængeligt. Dette kræver, at man bruger sin egen pc eller bærbar. Tablet eller mobil telefon kan ikke bruges til at gennemføre kurset. På online-kurset er det muligt at være 100% anonym. Ligeledes kan man vælge at indgå i netværk med ligesindede.

Forløb
På kursets 6 moduler arbejder du med forskellige aktiviteter på egen hånd, når det passer dig. Alt, du behøver, er en computer med internetforbindelse. På hvert modul er der også live-undervisning af 1 times varighed, hvor der samles op på kursets emner. Undervisningen ledes af en online-instruktør, som selv har erfaring med angst eller depression.
Fællesskab med andre kursister
I undervisningen er du logget ind sammen med holdets øvrige kursister, og sammen løser I nogle af de problemer, som I har til fælles. I kan dog hverken se eller høre hinanden, og på kurset bruger du kun dit fornavn.
Målet er, at du får kontrol over din angst og depression.

Pris
Det er gratis at deltage.

Tid og sted
Undervisning består af en introduktion samt 6 moduler, og varer sammenlagt 7 uger.
Inden kurset bliver der afholdt en personlig forsamtale med koordinator for Lær at tackle kurserne (evt. via telefon). Efterfølgende afholdes der en eftersamtale.

Onlineundervisning foregår i eget hjem foran egen pc eller bærbar (ikke tablet eller mobil telefon).

Kurserne og tidspunkter opdateres løbende.

Tilmelding og information
 
For at se datoer eller tilmelde dig vores kursus, klik her


LÆR AT TACKLE koordinator
Telefon: 24872270 eller 29937271
sundhed@thisted.dk

Lær at tackle udbydes af kommunerne i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning og er baseret på et program, der er udviklet på Stanford Universitet.

Se evt. mere på:
https://laerattackle.dk/angst-og-depression/angst_online/