Indberetning af timer og kørsel

Her kan du finde information om, hvordan du skal indberette timer eller kørsel i forbindelse med dine opgaver som støtteperson/aflastning, personlig hjælper eller som ledsager.

Du skal indberette dine timer for de opgaver, du har haft, for én måned ad gangen. Det skal senest indberettes den 5. i måneden, for at kunne komme til udbetaling til næste lønudbetaling.

Hvis du løser opgaver for flere borgere, skal du lave en indberetning for hver af de borgere, som du løser opgaver for.

Du skal indberette dine timer i Selvbetjeningsløsningen.

Herunder kan du finde en vejledning til, hvordan du indberetter dine timer.

Vejledning – Indberet timer

Hvis du er berettiget til at få dækket dine kørselsudgifter i forbindelse med dine opgaver, skal du indberette dem via kørselsapp'en.

Du skal altid indberette for én måned ad gangen og senest den 5. i hver måned, for at det kan komme med i næste måneds udbetaling. Herunder kan du finde en vejledning til, hvordan du downloader app'en, og hvordan du indberetter kørsel.

Vejledning - Hent app'en

Vejledning - Indberet kørsel

Hvis ikke du ønsker at bruge app'en til indberetning, kan du også foretage indberetningen via en PC. Her kan du bruge følgende links:

Min Kørsel

Mine Timer

Hvis du har haft et udlæg i forbindelse med din opgave, og skal have refunderet udgiften, skal du sende en kopi af kvitteringen for dit køb.

Du kan uploade bilaget via vores digitale løsning – se hvordan du gør ved at klikke her.

Senest opdateret 23-06-2023
Handicap og Socialpsykiatri
Asylgade 30, 7700 Thisted