Velkommen til

Overvejer du at flytte til Thisted Kommune? Så følg din mavefornemmelse, og spring ud i det.

Hvor skal du bo?

Thy er en geografisk stor kommune, og her er mange muligheder for at komme til at bo tæt på naturen, fjord og hav.

Du kan få indblik i dine muligheder for boliger og byggeri her. 

Er du på jagt efter at købe bolig, så er der en række ejendomsmæglere i Thy, som står klar til at hjælpe dig.

Job og netværk

I Thisted Kommune tilbyder vi at hjælpe dig med at finde job, enten til dig selv eller til en ægtefælle/partner. Det gør vi bl.a. gennem Jobcenter Thisted, men også gennem tiltagene CV rundsending og partner-job.

Find information om Jobcentrets ydelser her

 Du kan også se alle de ledige stillinger i området på JobindexJobnet eller Jobsearch.

Børn, unge og familier

Vi siger velkommen til dig, som er ny børnefamilie i vores kommune. Her bliver du blandt andet tilbudt pasningsgaranti for dine børn. Thisted Kommune er et godt sted at starte eller fortsætte din familie, fordi vi giver børnene de bedste betingelser: frisk luft, skøn natur, gode skoler og dagtilbud og ikke mindst en bevidsthed om, at den rene energi i kommunen stammer fra vindmøller og biologiske brændsler. 

Herunder kan du læse mere om de forskellige dagtilbud og skolemuligheder i kommunen. Du kan også se oversigten over skolerne samt finde information om SFO og juniorklub.

Her kan du linke videre til vores dagtilbud, skoler og ungdomstilbud
Pasning til dit barn 0-6 år
Kommunale tilbud
Privat pasning
Private institutioner

Folkeskoler
Skolefritidsordning (SFO)

Ungdomskolen

Kultur, fritid og oplevelser

I Thy har vi et rigt og varieret kulturliv. Lige fra små foreninger i lokalsamfundet, til store events som Thy Rock og Alive Festival, der høster international anerkendelse for deres hyggelige atmosfære.

KulturRummet er navnet på Thisted Kommunes kulturhus. KulturRummet er ikke et traditionelt kulturhus samlet i en bygning, men er i stedet en samling af nye og gamle kulturhuse, der samarbejder på tværs – inde og ude.

Oplev Kulturrummet på kulturrummet.dk

På hjemmesiden www.thy360.dk kan du få et overblik over mange aktiviteter i området, og på www.thistedfritid.dk finder du en oversigt over foreninger.

Handelsstandsforeninger i både Thisted og Hurup byder på mange aktiviterer i bylivet, og i Hanstholm danner Hanstholm Centret ligeledes rammerne for et pulserende butikker og handelsliv.

Livet som eliteidrætsudøver i Thy

Thisted Kommune er Team Danmark Kommune. Det betyder her er gode muligheder for kombinere valget af Thy og samtidig dyrke sin sport på eliteplan.

Du kan læse mere om Elitecenter Thy her, og få mere information om dine muligheder som elitesportsudøver lige her eller ved at kontakte eliteidrætskonsulent, Thomas Bruhn Helleberg på e-mail: tbh@thisted.dk 

 

Praktisk info når du flytter

Når du skal flytte, kan du klare det hele online.

På siden "Når du skal flytte" har vi samlet alle de praktiske genveje så du kan melde din flytning, skifte adresse og få sendt post det rigtige sted hen.

 

Nyheder