Klub Thy

Har du hørt om Klub Thy? Og er du i tvivl om, hvad det er? Så læs mere om netværket for unge fra Thy, der bor i Aarhus eller Aalborg her.

Hvad er Klub Thy? 

Klub Thy er et netværk og fællesskab for personer, der er flyttet fra Thy for at studere eller arbejde i enten Aalborg eller Aarhus. Det kan dog også være for nogle, som har en interesse i, hvad der sker i Thy. Netværket består af et online fællesskab på Facebook og en række sociale og faglige arrangementer, som er gratis. Som en del af Klub Thy får du kendskab til jobmuligheder, studiejob og praktik i Thy blandt private virksomheder samt Thisted Kommune. Derudover kan netværket også bruges til stort og småt, som man kan have lyst til at dele med hinanden.

Hvordan finder du Klub Thy? 

Klub Thys omdrejningspunkt er to Facebook-grupper i hhv. Aalborg og Aarhus. 

Du kan finde Klub Thys Facebook-grupper her: 

Klub Thy i Aalborg
Klub Thy i Aarhus 

Det sker i Klub Thy

Klub Thy i Aalborg har eksisteret siden marts 2018 og Klub Thy i Aarhus fulgte trop ca. et år efter. Indtil videre har arrangementerne i Klub Thy bl.a. bestået af julebanko, virksomhedsbesøg, CV- og jobaften, brætspilsaften og besøg af bl.a. Bakkedal, som gav os et spændende indblik i tv-kampagnen ‘Fra os i Thy’.  

Senest opdateret 24-01-2024