Frivillighed

Nu kan du søge tilskud til projekter

Publiceret 08-01-2024

Vær opmærksom på, at der nu kun er åbent for ansøgninger én gang om året.

I Thy er der et korps af frivillige, der gør en stor forskel for at hjælpe og lave tilbud til de af vores medmennesker, der af forskellige årsager har det svært.

Og lige nu kan frivillighedsorganisationer og foreninger søge de såkaldte paragraf 18-midler, som skal fremme det frivillige, sociale arbejde i kommunen.

Tidligere har der været flere ansøgningsrunder pr. år, men som noget nyt er der kun én årlig ansøgningsrunde.

Det er altså nu, du skal sende os din ansøgning, hvis du vil søge paragraf 18-midler i 2024. Vi skal have modtaget din ansøgning senest d. 26. januar 2024. 

Derudover er det vigtigt at bemærke, at der i år er et tema, der hedder "Ensomhed for alle aldersgrupper". Det betyder, at Social- og Sundhedsudvalget vil vægte ansøgninger, der har et fokus på at modvirke ensomhed, højere. Det betyder ikke, at du ikke kan søge penge til aktiviteter, der har et andet fokus, men du vil risikere, at din ansøgning bliver valgt fra til fordel for andre.

Hvilke foreninger og frivillighedsorganisationer, der modtager penge, bliver afgjort på Social- og Seniorudvalgets møde i marts 2024. 

Vi håber, der er rigtig mange, der har lyst til at sende en ansøgning afsted, så vi sammen sikrer en god støtte og hjælp til vores udsatte borgere. 

Du kan læse meget mere om paragraf 18-midlerne, og hvordan du ansøger her: Link til informationer om tilskud til frivilligt socialt arbejde.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Felter med (*) skal udfyldes