Din mening er vigtig: Rummer kommuneplanen for fremtidens Thy dine drømme og ønsker?

Publiceret 21-04-2021

Du kan stadig nå at komme med dine kommentarer til forslaget til Kommuneplan 2021-2033, der tegner de overordnede rammer for al fysisk udvikling i Thisted Kommune.

Fremtiden i Thy tilhører os alle.

Derfor vil vi rigtig gerne høre jeres kommentarer til de rammer og retningslinjer, som den nye kommuneplan skitserer for Thisted Kommune.

Det var ét af budskaberne på et borgermøde om forslaget til Kommuneplan 2021-2033, der blev afholdt digitalt den 8. april 2021.

Du har stadigvæk chancen for at være med til at sætte retningen for udviklingen i Thy. Frem til den 28. april 2021, kan du nemlig sende dine kommentarer til kommuneplanforslaget ind til os via den digitale kommuneplan.

Afgørende plan for udviklingen af Thy

Men hvad er en kommuneplan egentlig?

Der er måske mange, der hører ordet og bliver en smule tom i blikket. Det kan godt føles som noget, der er langt væk og ikke vedrører dig og din hverdag.

Men faktisk er det en afgørende plan, som også får stor betydning for dig på den længere bane.

Kommuneplanen beskriver for eksempel, hvor Thisted Kommune giver plads til erhverv, industri, grønne områder og boligområder. Kommuneplanen beskriver også kommunens ambitioner og planer for, hvad der skal udvikles og satses på mange år ud i fremtiden.

Derfor er det afgørende, at det også er en plan, som du kan se dine ønsker og drømme realiseret i.

- Det er vores opgave i Thisted Kommune at understøtte det gode liv i Thy, og det mener vi, at forslaget til kommuneplanen gør, men vi kan ikke være sikre, før vi har hørt fra alle jer, der bor og kommer i Thy. Vi skal kende jeres behov og ønsker, før vi kan skabe og give plads til de rammer, som kan gøre det til virkelighed, siger Mogens Kruse Andersen, der er direktør for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse i Thisted Kommune.

Giv din mening til kende

Derfor håber vi også, at der er mange af jer, der har lyst til at engagere jer i forslaget til Kommuneplan 2021-2033, så vi på bedst mulig vis sikrer, at den sætter den rigtige retning for dit, mit og vores Thy. 

Du kan gense borgermødet i toppen af denne artikel, hvor du blandt andet får præsenteret kommuneplanforslagets forskellige emner, væsentlige ændringer og får svar på en masse spørgsmål fra de thyboer, der deltog i mødet.

Du kan også læse fem temaartikler om kommuneplanforslaget, der giver dig viden om nogle af de væsentligste fokusområder i forslaget til Kommuneplan 2021-2033. Du finder link til alle artiklerne herunder. 

Sidst men ikke mindst kan du sende dine kommentarer til kommuneplanforslaget til os via den digitale kommuneplan. Du indsender en kommentar ved at trykke på den orange boks 'Indsend Kommentar'.

Gå på opdagelse i temaartiklerne om kommuneplanen

Sammen om udvikling: Landsbyerne i Thy skal finde og forfine deres særlige DNA

Kortlægning af det åbne land i Thy skal bevare og styrke unik natur

Spirende turismefrø skal vandes med bredt udvalg af tilbud og oplevelser

Thy bliver mere våd i fremtiden: Nyt kort skal hjælpe med at undgå oversvømmelser

Vinterdyp, SUP og wakeboard: Ambitiøst projekt skal gøre Thy til Europas mekka for vandsport

Erhverv og Beskæftigelse

Contact
Skolegade 4C
7700 Thisted

Erhverv

Kontakt
Skolegade 4C
7700 Thisted