Nyt byggeri

Ilva, Sport24 og ny tank på vej

Publiceret 24-05-2024

Der er givet tilladelse til et nyt projekt på Østerbakken i Thisted, og bygherre og entreprenør er i gang med byggeriet.

Lige nu bliver der gravet og støbt i jorden på et areal på Østerbakken. Her er ejendomsudvikler, investor og totalentreprenør Daugaard Pedersen A/S nemlig i gang med opførelsen af etape to af deres butiksudviklingsprojekt i Thisted. Det omfatter to nye butikker og et nyt tankanlæg, vaskehal og elladepladser.

Det er møbel- og boligtilbehørsbutikken Ilva og Sport24, der skal flytte ind i de nybyggede bygninger, hvor butikkerne skal bo dør om dør på hver 1.500 m2. OK får anlæg ved siden af de to - på vestsiden. De nye rammer i Østbyen betyder, at Sport24 flytter fra den nuværende placering på Sennelsvej.

Butik nummer 41

For Ilva markerer åbningen i Thisted bolighus nummer 41 i Danmark. ILVAs CEO, Kim Møller Mønster, ser frem til at sætte Thisted på ILVAs landkort:

- Vi fortsætter ILVAs vækstrejse og det nye bolighus i Thisted symboliserer vores ambitioner om at være fysisk til stede i de meste interessante byer i Danmark. Det bliver et bolighus fyldt med inspiration, og vi er begejstrede for at tilføre Thisted en ny dimension af boligindretning og glæder os til at byde alle velkommen.

På OK’s tankanlæg vil kunderne, ud over at kunne tanke benzin og diesel, også kunne lyn-lade deres elbiler og få vasket bilen i en svanemærket bilvaskehal.

- Vi bakker op omkring den grønne omstilling, og bilvaskehallen vil - som alle øvrige OK vaskehaller - være udstyret med egen renseanlæg, så andelen af det rene vand ,vi bruger, er lille, fortæller Erik Danielsen, som er etableringschef i OK.

Muligt med lokalplan fra 2021

Nybyggeriet i Østbyen er blevet muligt med den lokalplan for området, som blev vedtaget i 2021. Denne plan åbner op for etableringen af udvalgsvarebutikker, butikker for særligt pladskrævende varer, drive-in restauranter, samt tankstationer i området.

- Det var konkrete forespørgsler, som foranledigede en ny lokalplan, og vi glæder os over, at kunne imødekomme forespørgsler, der fremmer erhvervsudviklingen og skaber arbejdspladser i området siger borgmester Niels Jørgen Pedersen om udsigten til de nye butiks m2 i Østbyen.

Plan

Kontakt
Kirkevej 9
7760 Hurup Thy

Tilmeld dig nyhedsbrev

Felter med (*) skal udfyldes