Beskæftigelse

Jobevent indtager igen Store Torv

Publiceret 17-05-2024

Knapt 40 virksomheder og uddannelser er med, når Jobevent Thy 2024 i næste uge står klar i Thisted. Igen i år er der fokus på Thys mange muligheder.

Der bliver masser at interessere sig for og blive klogere på, når dette års Jobevent Thy i næste uge byder alle indenfor i det store, hvide telt på Store Torv midt i Thisted.

Som de foregående år har mange virksomheder og uddannelser nemlig meldt sig på banen for at være med på dagen.  

Det er tredje gang, at Thisted Kommune afholder Jobevent. Og at eventen er blevet en tilbagevendende begivenhed skyldes, at både stand holdere og besøgende kan se værdien i at mødes på denne måde.

- Jobevent Thy er et åbent rum for dialog mellem arbejdsgiver og arbejdstager og det har vist sig, at værdien af at sætte nogle gode rammer for det personlige møde er stor. Arrangementet understøtter både det lokale erhvervslivs rekrutteringsbehov, det sætter fokus på de mange job- og uddannelsesmuligheder vi har i Thy, og samtidig giver det jobsøgende nem adgang til at finde information og søge nye relationer og muligheder, siger Trine Engholm Christensen, der er Erhverv- og Beskæftigelseschef.

 

Trine Engholm Christensen, der er Erhverv- og Beskæftigelseschef i Thisted Kommune, ser frem til endnu engang at afholde Jobevent på Store Torv i Thisted.

Alle må være med

Jobevent Thy er særligt for ledige, studerende og dem, der søger nye udfordringer i arbejdslivet – uanset uddannelsesniveau. Alle ledige tilmeldt Jobcentret har fx modtaget en personlig invitation til arrangementet, men alle andre interesserede er også velkommen.

Virksomhedsservice har igen i år sørget for en gratis bus fra Aalborg til Thisted, så studerende og dimittender fra Aalborg får chancen for at høre om såvel job- og praktikmuligheder som projektsamarbejder hos lokale virksomheder.

Det er gratis at deltage.

Her kan du læse mere  

Erhverv og Beskæftigelse

Contact
Skolegade 4C
7700 Thisted

Tilmeld dig nyhedsbrev

Felter med (*) skal udfyldes

Jobevent Thy 2024

Hvor: Store Torv, Thisted

Hvornår: 23. maj kl. 10-13

Hvem deltager:
32 Virksomheder
6 uddannelsesinstitutioner

For hvem: Alle!