ansættelse

Ny direktør med havneerfaring

Publiceret 31-01-2024

Kommunalbestyrelsen har ansat en ny, erfaren direktør for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse i Thisted Kommune.

Ny direktør i Thisted Kommune Jan Michelsen.
Jan Michelsen er pr. 1. marts ansat som ny direktør i Thisted Kommune. Han skal stå i spidsen for for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse.

Det er en mand med stor erfaring på netop det tekniske område, der 1. marts træder ind i den øverste ledelse i Thisted Kommune.

Jan Michelsen hedder han, er 55 år og kommer til Thy med en bred viden fra både det private erhvervsliv og kommunale topjob.

- Med Jan Michelsen er vi overbevist om, at vi får en direktør med rigtigt mange af de kvalifikationer, som vi har efterspurgt. Han har lang og specialiseret erfaring på det tekniske område på topledelsesniveau fra tre kommuner, hvor han kan vise resultater indenfor den grønne omstilling, udvikling og bosætning, så vi glæder os meget til at byde ham velkommen til Thy, siger borgmester Niels Jørgen Pedersen om valget af den nye direktør.

Fra syd til øst til nordvest

Ud over den kommunale ledelseserfaring, fra Halsnæs, Vordingborg og Greve kommuner, har Jan Michelsen også siddet i direktørstilling i HK Danmark og i Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI), og han har arbejdet meget med både udvikling og strategisk ledelse.

I Vordingborg Kommune stod han bl.a. succesfuldt i spidsen for udviklingen af Vordingborg Havn, og senest har han gennem to år som kommunaldirektør i Halsnæs Kommune i Nordsjælland stået i spidsen for arbejdet med strategi og handleplaner for bosætning og den grønne omstilling. Han fratrådte det job sidste forår, efter gensidig aftale med kommunen.

Nu glæder sønderjyden - som blev sjællænder - sig til at komme til Thy og blive en del af ledelsen i Thisted Kommune og bidrage til udviklingen af teknik-, erhverv- og beskæftigelsesområdet.

- Jeg ser meget frem til at træde ind på et bredt opgaveområde i en kommune med både en ambitiøs erhvervsstrategi og en ambitiøs plan for den grønne omstilling. Samtidig bringer jeg nogle erfaringer med, som jeg tror kan gavne Thisted Kommune. Jeg har f.eks. været med til at udbygge og drifte havnen i Vordingborg, og har også arbejdet meget strategisk med bosætning og turisme på Møn, så jeg er sikker på, jeg kommer med noget, som Thy kan bruge, siger han.  

Flytter til byen

Privat har den nye, tekniske direktør i mange år haft base i Klampenborg nord for København. Han er gift og har en 21-årig søn, som er flyttet hjemmefra. Nu er planen, at Jan Michelsens hustru bliver boende, da hendes job kræver, at hun er tæt på Kastrup Lufthavn, mens han bosætter sig i Thisted.

- Jeg glæder mig meget til at komme til at bo tæt på mit arbejde. Jeg har tidligere pendlet flere timer på ugebasis på Sjælland, end jeg kommer til ved at bo her. Vi har begge travle arbejdsliv, og er vant til et liv, hvor vi ikke ses meget i hverdagene, og tanken er da også, at min familie og venner kommer til at bruge weekender her, siger han.

Ledelsessekretariatet

Kontakt
Asylgade 30
7700 Thisted

Tilmeld dig nyhedsbrev

Felter med (*) skal udfyldes