Kulturrummet

Nu (gen)åbner Biblioteket i Hanstholm

Publiceret 17-01-2024

Arbejdet med at renovere og nyindrette Biblioteket i Hanstholm er snart overstået – og det fejrer KulturRummet med en tre-dages genåbningsfest. 

Kulturrummet har strikket en åbningsfest sammen, som strækker sig over flere dage. På plakaten er blandt andre gruppen Kim og Hallo.

De har knoklet siden oktober, men nu er det lige om lidt. I næste uge er Kulturrummet klar til at løfte sløret og åbne dørene til det nyrenoverede Bibliotek i Hanstholm. 


- Vi glæder os meget til at vise det flotte arbejde, som er blevet udført af håndværkere og vores personale de seneste måneder og håber, at så mange som muligt vil komme og fejre genåbningen med os, siger Eva Sjælland, leder af KulturRummet.

Det sker over tre dage, 25- 27. januar, på og ved Biblioteket i Hanstholm, der stadig har til huse i Hanstholm Centeret. Her vil der være aktiviteter for hele familien - koncerter, forfattersamtaler og flere kreative værksteder.

Kulminationen på en proces

Festlighederne begynder torsdag kl. 15.00, hvor Kim & Hallo spiller uden for biblioteket, og kl. 15.30 er der officiel åbningen og dørene åbnes.
Eftermiddagen slutter med forfattersamtale med Johanne Mygind, der vil fortælle om sin roman Kærlighedens år fra kl. 17.00-18.00.

Fredag byder biblioteket på formiddagskaffe og om eftermiddagen vil der være forskellige kreative værksteder.
Lørdag spiller Musikskolen op til musik og leg, og fra kl. 11.00 er der tekstilworkshop og deruover også samtale med bysbarn og musiker Thomas Bach Skaarup fra bandet Ganger.

- Genåbningsfesten er kulminationen på en længere proces og dermed også tænkt som en tak til de mange lokale ildsjæle, som har været involveret. Vi håber, de kan se deres tanker og ideer realiseret - og vi ved, at mange glæder sig til at få biblioteket tilbage igen, fortæller Eva Sjælland   

Udover maling, nye gulvtæpper og reoler er der efter ønske fra de lokale blandt andet skabt mere og bedre plads til børn og unge på biblioteket, ligesom byens foreninger har mulighed for at låne et lokale til møder og lignende.
Alle er velkomne til genåbningsfesten, og der kræves ingen tilmelding. De fleste aktiviteter er helt gratis med undtagelse af enkelte værksteder, hvor der på dagen bliver afkrævet betaling for materialer.

Du finder det samlede program for dagene her

 

Kulturrummet

Kontakt
Tingstrupvej 13
7700 Thisted

Tilmeld dig nyhedsbrev

Felter med (*) skal udfyldes