Karriere

Ny konstitueret chef for Handicap- og Socialpsykiatri

Publiceret 05-04-2024

Den retning og de initiativer, der er blevet igangsat for at fremtidssikre området for både borgere og medarbejdere, vil blive ført videre.

Der er indgået en fratrædelsesaftale med Karen Vraa Jensen, der derfor er stoppet som chef for Handicap- og Socialpsykiatri den 2. april 2024.  
 
Den nye konstituerede chef for Handicap- og Socialpsykiatri bliver Nikolaj Bilgram, der har været ansat som konsulent i Thisted Kommune i syv år. I de sidste par år har han som ansat i Social- og Seniorsekretariatet været tæt på Handicap- og Socialpsykiatri. 
 
Beslutningen om at konstituere en chef for Handicap- og Socialpsykiatri er blevet truffet for at understøtte de mange store forandringer, der er i gang i Handicap- og Socialpsykiatri i Thisted Kommune. 
 
Det fortæller Tue von Påhlman, der er direktør for Social, Sundhed og Kultur i Thisted Kommune: 
 
- Nikolaj Bilgram har opnået stor indsigt i området, og han har været med til at understøtte de forandringer, der er blevet iværksat for at fremtidssikre Handicap- og Socialpsykiatri-området i Thisted Kommune. Områdelederne i Handicap- og Socialpsykiatri er informeret om beslutningen, og de ser frem til samarbejdet.  
 
Formålet med forandringerne i Handicap- og Socialpsykiatri er at skabe et ensartet serviceniveau, hvor alle borgere får den hjælp, de har ret til, samtidig med at området blive rustet til at kunne håndtere det øgede antal borgere, der får brug for hjælp i fremtiden.  
 
De forandringer, der er iværksat under Karen Vraa Jensen, vil derfor blive ført videre, fortæller Tue von Påhlman: 
 
- Jeg vil gerne takke Karen Vraa Jensen for samarbejdet - særligt hendes indsats for at skabe et stærkt fundament i Handicap- og Socialpsykiatri. Vi fortsætter den rejse, som afdelingen er på, og jeg vil ønske Karen Vraa Jensen alt det bedste fremover.  
  
Forventningen er, at stillingen som chef for Handicap- og Socialpsykiatri kommer i opslag efter sommerferien. 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Felter med (*) skal udfyldes