Se møde i rådhussalen hjemmefra

Publiceret 27-01-2023

Nu kan der igen streames kommunalbestyrelsesmøder fra rådhussalen. Fremover kan du også se med via en app på din telefon eller tablet.

Når der på tirsdag den 31. januar er kommunalbestyrelsesmøde på Rådhuset i Thisted, kan alle igen følge med hjemme fra stuerne. Der er nemlig premiere på kommunens nye livestreamings-system, som har fået en tiltrængt opgradering.

- Vi glæder os til at tage det nye system i brug. På grund af leveranceproblemer har det været længe undervejs, men nu melder leverandøren det helt køreklart, og håbet er, at brugerne vil opleve et forbedret system, siger Susanne Tjørnelund Meisner, der er sekretariatschef i Ledelsessekretariatet i Thisted Kommune.

Thisted Kommune er dermed en af 58 kommuner, som nu benytter platformen på Kommune-TV, og skulle man være interesseret, kan man også følge de lokalpolitiske møder fra en lang række af andre kommuner.

Se når det passer dig

Som tidligere bliver møderne også optaget, så når mødet er slut, arkiveres optagelsen. Det gør det muligt gense hele mødet eller enkelte punkter på dagsordenen, når det passer dig. Derudover arbejder kommunen lige nu på også at få oprettet et arkiv med alle møderne afholdt med brug af det gamle system.

Som noget nyt kan du nu - ud over at følge med live eller on demand på vores webtv-portal – se møderne via en app fra Kommune-TV.
Du skal downloade app’en ”Kommune-TV” til din telefon eller tablet og scrolle ned til Thisted Kommune. Ved et tryk på kommune-ikonet kommer du direkte ind på kommunens web-tv.