Uddannelse af personale

Her kan du se blandt andet hvilke uddannelser uddannelsesenheden medvirker til.

Alle social-og sundhedselever er tilkoblet Thisted Kommunes digitale elevhåndteringssystem EduAdm.

Social- og Seniorsekretariatet medvirker ved uddannelse og ansættelse af:

  • Social- og sundhedshjælperelever
  • Social- og sundhedsassistentelever

Social- og Seniorsekretariatet medvirker ved uddannelse som klinikværter for:

  • Sygeplejestuderende i følgende semestre: 2-3-4-6

Thisted Kommune uddanner og ansætter årligt:

  • 51 social- og sundhedsassistenter: Sammenhængende forløb med grundforløb på 5 måneder og hovedforløb på 2 år og 10 måneder.
  • 25 social- og sundhedshjælpere: Sammenhængende forløb med grundforløb på 5 måneder og hovedforløb på 1 år og 2 måneder.

Det betyder, at du som borger i Thisted Kommune vil møde elever indenfor social- og sundhedsuddannelserne som en del af de enkelte områdecentres medarbejderstab.

Teori og praksis

Social- og sundhedsuddannelserne er vekseluddannelser mellem skole og oplæring. Derfor har eleverne inden en oplæringsperiode haft en skoleperiode, som giver den teoretiske baggrund for arbejdsopgaverne. Ude på de enkelte plejecentre har hver elev deres personlige oplæringsvejleder, som giver information og vejledning om de praktiske opgaver. Eleverne får dermed en teoretisk og praktisk vejledning, inden de kommer til at udføre opgaver ude hos den enkelte borger.

Uddannelsesenheden har opbygget en struktur med elev- og vejlederteams således, at Thisted Kommune gør uddannelsesforløbene i omsorgsuddannelserne så lærerige som mulige.

Borgerne kan også møde sygeplejestuderende i hjemmet og på områdecentrene. De sygeplejestuderende er under klinikforløbet tilknyttet en klinisk vejleder.

Bliv klogere på uddannelserne her.

Bliv SOSU-medhjælper

Gør en forskel - få job i hjemmeplejen

Senest opdateret 23-02-2024
Nina
Uddannelseskoordinator
Mobil:20 51 56 27
Lene
Elevkoordinator
Anette
Koordinator