Sociale medier

Thisted Kommune har forskellige sociale medier, hvor vi deler informationer og fortællinger om livet i Thy. Nedenfor kan du læse de debatregler, der gælder for vores sociale medier.

Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at følge os på vores sociale medier, hvor vi deler informationer og historier om livet i Thy.

Vi ønsker, at kommunens sociale medier skal være et godt sted at være for alle. Derfor har vi udarbejdet nogle retningslinjer, som vi forventer, du overholder.

Som udgangspunkt ønsker vi en åben og fri debat, men vi forbeholder os retten til at moderere ved at slette indlæg og kommentarer, der ikke overholder retningslinjerne. I yderste konsekvens forbeholder vi os retten til at fratage en bruger skriveadgangen på siden midlertidigt eller permanent.

Retningslinjer

1. Hold en ordentlig tone

Der skal være plads til debat og uenighed i kommentarfeltet på Thisted Kommunes sociale medier, men den skal udtrykkes i en ordentlig tone.

Alle har ret til en holdning, men vi forventer, at alle behandler hinanden med respekt. Det gælder både andre brugere på sociale medier og eventuelle medvirkende i artikler, video og billeder.

Det betyder, at du skal holde dig fra at skrive indlæg, der er injurierende, hadefulde, racistiske, diskriminerende, krænkende eller truende.

2. Kommentarer, hvor ansatte nævnes med navn, bliver slettet

I Thisted Kommune hører vi gerne fra dig, hvis du er utilfreds med en konkret medarbejder, så vi kan gå ind i sagen og se, om der er noget, der burde være løst anderledes. Men vi accepterer ikke, at klager over navngivne medarbejdere sker på de sociale medier.

3. Ingen henvendelser om konkrete sager eller personsager.

Thisted Kommunes sociale medier modereres af Thisted Kommunes kommunikationsteam, og det er ikke indgangen for dig, der har spørgsmål til en konkret sag. Der skal du i stedet skrive en mail til den relevante forvaltning. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal henvende dig, kan du altid skrive til thistedkommune@thisted.dk

4. Ingen spam

Gentagelser af identiske kommentarer og enslydende tekster, som optræder flere steder, er ikke tilladt.

Det samme gælder links til eksempelvis artikler og YouTube-videoer, som postes uden yderligere kommentar om, hvorfor linket er relevant i relation til emnet, og kommentarer, der ikke har noget med opslagets emne at gøre.

5. Del ikke personlige oplysninger

Da de sociale medier er offentlige, bør du blandt andet være varsom med at oplyse dine personlige kontaktoplysninger i kommentarsporet. Af hensyn til din egen sikkerhed fjerner vi derfor kommentarer, der indeholder personfølsomme oplysninger.

6. Kun faktiske personer

Indlæg fra falske profiler eller kampagnesider er ikke tilladt. Vi accepterer heller ikke dobbeltprofiler i henhold til Facebooks retningslinjer.

Facebooks fællesskabsregler

Vær desuden opmærksom på Facebooks egne fællesskabsregler, som også vil gøre sig gældende for Thisted Kommunes side.

Læs Facebooks regler

Skriv til os, hvis du føler, at reglerne bliver brudt

Hvis du føler, at der er kommentarer eller indlæg, der er imod vores retningslinjer, så er du altid velkommen til at sende en besked til os.

Vi gør vores bedste for at følge med i aktiviteterne på siden, men der kan være ting, vi har overset.

Mener du, at du har fået slettet et indlæg eller kommentar – eller nægtet skriveadgang til siden - uretmæssigt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os

Beskyttelse af dine data

På nuværende tidspunkt har Thisted Kommune ingen databehandleraftale med Facebook, men vi er i løbende dialog med Facebook via vores interesseorganisation (KL) med henblik på at få indgået en aftale.

Senest opdateret 30-03-2023