Plejeboligplan

Borgermøde om plejeboligområdet i Thy

24April

Kom til borgermøde om planerne for, hvordan vi i fremtiden kan tilbyde den rigtige hjælp til kommunens ældre.

Der er brug for handling og forandring på ældreområdet i Thy. Vi står nemlig over for en lang række udfordringer. 
 
Antallet af ældre borgere vokser og vokser, samtidig med at antallet af voksne i den erhvervsdygtige alder falder. Vi ser også ind i fremtid, hvor ældre borgere har brug for en anden form for hjælp, end vi kender i dag. 

Derfor er det vigtigt, at vi ser på hele plejeboligområdet med nye øjne, så vi er sikre på, at Thisted Kommunes tilbud passer til de behov, der vil opstå. Det er baggrunden for, at Thisted Kommune har revideret forslaget til en plan for hele plejeboligområdet. 

Kom til borgermøde

Der er borgermøde om planerne den 24. april kl. 19-21 i Thisted Musikteater, Håndværker Torv 1, 7700 Thisted. Her vil repræsentanter fra Thisted Kommune præsentere planen for dig og der bliver mulighed for at stille spørgsmål til planerne.

Plejeboligplanen er i høring frem til den 15. maj 2024. Du kan indgive høringssvar via linket her: Link til høringsside.

Herunder har vi lavet en gennemgang af planerne.

Derfor er der lavet en plan

Plejeboligplanen foreslår en lang række ændringer på området og massive investeringer i både bygninger og drift. Formålet er at sikre, at plejeboligerne i Thy giver fremtidens ældre de tilbud, de har brug for – samtidig med at det i højere grad er økonomisk bæredygtigt. 

Revision af plejeboligplanen er bestilt af Kommunalbestyrelsen i forbindelse med Budgetaftalen for 2024-2027. Den er udarbejdet af Ældre og Træning med støtte fra Center for Økonomi og Løn, Drift og Anlæg, Plan og Miljø og Handicap og Socialpsykiatri, og den er skrevet ud fra forskellige anbefalinger og resultater fra en række analyser på området. 

Læs plejeboligplanen

Du kan læse plejeboligplanen i sin fulde længde her:

Plejeboligplanen

Social-, Sundhed- og Kulturforvaltningen

Kontakt
Asylgade 30
7700 Thisted

Tilmeld dig nyhedsbrev

Felter med (*) skal udfyldes