CV Rundsending

På vegne af Thisted Kommune vil vi gerne bidrage til, at du får en god start i Thy og på Mors, hvad enten du kommer til området alene eller sammen med din ægtefælle og eventuelt også jeres børn.

Hvis du bor i en anden kommune og vil flytte til Thy, eller lige er flyttet til Thy eller Mors, ved vi, at det kan være en udfordring at søge job i et område, hvor du ikke har hverken et netværk eller kendskab til de lokale virksomheder og derfor heller ikke ved, hvor du med fordel kan søge job på baggrund af din uddannelse og erhvervserfaring.

Sådan gør du

Tilbuddet fungerer sådan, at du sender dit CV samt en kort anonym, personlig beskrivelse til os. Denne personprofil sender vi videre til vores netværk af lokale virksomheder i Thy og på Mors. Hvis virksomhederne finder din profil interessant, kontakter de os, hvorefter vi sender dem dit CV, så de dermed kan få flere uddybende informationer om dig og din baggrund samt se dine kontaktoplysninger.

Den personlige, anonyme beskrivelse skal gerne indeholde følgende informationer: køn, alder, uddannelse, erhvervserfaring, faglige kvalifikationer, samt hvilke typer job du kunne være interesseret i.

Følgende er et eksempel på en kort, anonym beskrivelse:

”Jeg er en kvinde på 39, som søger arbejde inden for fx marketing, kommunikation, journalistik, IT eller projektarbejde. Jeg er uddannet cand.lig.merc. fra AAU med speciale i virksomhedskommunikation. Tidligere har jeg arbejdet med at intern og ekstern kommunikation i rejsebranchen, haft ansvaret for redigeringen af hjemmeside og sociale medier, den grafiske opsætning af annoncer i InDesign m.m. Ligeledes har jeg været ansvarlig for at gennemføre af et større eksport-projekt, hvor jeg både håndterede kunder, lavede markeds-analyse og informerede kolleger. Som person er jeg struktureret, ansvarlig og fleksibel og er kendt som en smilende og humoristisk kollega.”

Hvad gør du så nu?

Send dit CV og en kort personlig beskrivelse til ashk@thisted.dk. For yderligere information kontakt: Asbjørn Husum Kolby på ovenstående mail eller ring til Asbjørn på telefon 21 54 68 19

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Thy og Mors