Thisted Kommune har ansat en ny socialchef

Publiceret 20-10-2021

Den nye socialchef tiltræder stillingen den 1. december 2021.

Nu er der blevet sat navn på, hvem der skal stå i spidsen for socialafdelingen i Thisted Kommune fremadrettet.

Den nye socialchef i Thisted Kommune bliver Karen Vraa Jensen, som kommer fra en stilling som afdelingsleder for det specialiserede område i Brønderslev Kommune.

I Karen Vraa Jensen får socialafdelingen i Thisted Kommune en yderst kompetent leder. Sådan lyder det fra Tue von Påhlman, der er direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Thisted Kommune:

- Karen Vraa Jensen har en unik faglig profil, der både indeholder en uddannelse som socialrådgiver, erfaringer med myndighedsarbejde, lederkompetencer og et skarpt strategisk overblik. Hun har med andre ord en stor faglig ballast, som jeg er sikker på, vi vil få stor glæde og gavn af i Thy, udtaler Tue von Påhlman.

Sammenhæng i organisationen

Den nye socialchef har, udover sin uddannelse som socialrådgiver, også en kandidatgrad i politik og administration og en diplomuddannelse i ledelse.

Hun har blandt andet arbejdet som socialrådgiver, konsulent og senest altså som afdelingsleder.

- Det er naturligt for mig at tænke på tværs og sørge for, at der er sammenhæng i organisationen. Det, mener jeg, er en vigtig forudsætning for et vellykket socialområde, og det glæder jeg mig til at arbejde med i endnu højere grad i Thy, udtaler hun.

Karen Vraa Jensen fortæller, hun blandt andet har søgt jobbet i Thisted Kommune, fordi det er et fagområde, hun interesserer sig meget for. Derudover ser hun frem til arbejdet med Helhedsplanen for Socialområdet, der har til formål at sikre, at socialområdet i Thy har de rigtige tilbud, der matcher borgernes behov.

- Socialområdet står over for nogle udfordringer på landsplan med et stigende antal borgere, der har brug for hjælp til mange forskelligartede udfordringer. Det er også en realitet i Thy. Det stiller krav til, at vores tilbud er gearet til at håndtere den nye virkelighed, og det arbejde glæder jeg mig til at komme i gang med, udtaler Karen Vraa Jensen.

Karen Vraa Jensen tiltræder stillingen den 1. december 2021.

Ledelsessekretariatet

Kontakt
Asylgade 30
7700 Thisted
Ledelsessekretariatet

Åbningstid

Borgerrådgiveren kan kontaktes:

Mandag - onsdag: 08.00 - 15.00

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00