"Gnisten" rammer gaden i en ny udgave

Publiceret 12-11-2021

Bredere indhold og flere artikler om livet i Thy. Seniormagasinet ”Gnisten” har gennemgået en modernisering, og er nu klar til Thisted Kommunes seniorer.

I disse dage lander den nye udgave af seniormagasinet Gnisten i postkassen hos alle borgere i Thisted Kommune over 65 år.

Historier om, hvordan det er at leve som ældre i Thy, fotos fra Dronningens besøg og et møde med et medlem af kommunens Ældre- /Seniorråd. Det er noget af det, som møder læserne i den seneste udgave af magasinet ”Gnisten”.

Thisted kommune har med det netop udsendte eksemplar overtaget udgivelsen af seniormagasinet, som rammer postkassen hos alle borgere i kommunen over 65 år. Og i det er en del, som det plejer at være, men der er også nye elementer og nyt indhold. Målet er at give seniorer i Thy et magasin, som de kan se sig selv i og blive inspireret af gennem forskellige typer af fortællinger.

Seniorformand glæder sig på læsernes vegne

Hidtil har Ældre- /Seniorrådet stået for udgivelsen af bladet, og rådet vil også fortsat samarbejde med Thisted Kommune om indholdet, lyder det fra formand Ketty Sørensen, der glæder sig over den nye udgave af bladet:

- Forventningen er, at vi får et bedre produkt, og jeg tror på, at samarbejdet vil være til stor glæde for læserne, siger Ketty Sørensen om beslutningen fra Ældre- /Seniorrådet om at overdrage magasinet og budgettet til kommunens kommunikationsafdeling.

En kanal der kan nå mange

Også ældrechef i Thisted Kommune, Anne Fink ser perspektiver i det nye samarbejde om udgivelsen. Hun ser frem til at kunne tilbyde seniorerne et magasin, der er målrettet netop dem:

- ”Gnisten” er en rigtig vigtig kanal ud til alle vores seniorer og ældre borgere. Også dem der ikke er digitale. Vi kan på den her måde levere relevante historier og vigtig information om og for deres hverdag til dem direkte, flere gange om året. Samtidig får Ældre- /Seniorrådet fortsat sider til rådighed til deres stof, og på den måde bliver det et magasin, der formidler endnu bredere, siger hun.

Gnisten udkommer i et oplag på 8.500 eksemplarer.

Ledelsessekretariatet

Kontakt
Asylgade 30
7700 Thisted
Ledelsessekretariatet

Åbningstid

Borgerrådgiveren kan kontaktes:

Mandag - onsdag: 08.00 - 15.00

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00