CORONA >>>

Besøgsforbud for både bosteder og plejecentre er ophævede

Politikker

I 2018 har Kommunalbestyrelsen vedtaget otte nye politiske styringsdokumenter, der erstatter tidligere politikker og dokumenter på området.

Hieraki over begreber i Thisted Kommune: politik i toppen, herunder strategier og nederst handlingsplanerI Thisted Kommune udarbejdes styringsdokumenter ud fra et bestemt hieraki. Dette hieraki består af en vision i toppen, herunder kommer så politikker og efterfølgende strategier og til slut handlingsplaner.

Hvad er en politik?

Kommunalbestyrelsen fastsætter, fordeler og prioriterer, gennem en politik, værdier indenfor det kommunale styre. Værdierne kommer, i en politik, til udtryk gennem visionære mål i form af målsætninger, ikke gennem konkrete strategiske mål eller handlingsrettede tiltag og metoder. Hensigterne/målene har karakter af en ønsket fremtidig tilstand.

Herunder kan du altså læse om de politiske fokusområder, politikerne har i valgperioden, med henblik på at opnå Thisted Kommunes overordnede vision.

De otte politikker kan du læse herunder ved at klikke på forsiden for den politik, du gerne vil læse.

Forside for politik for administration og personale Forside for politik for børn og familiers velfærd Forside for politik for byggeri og anlæg Forside for politik for erhverv og beskæftigelse Forside for politik for klima og energi Forside for politik for kultur, fritid og lokal udvikling Politik for sundhed Forside for politik for sårbare voksne og ældres velfærd

Ældre politikker

Du kan finde en række strategiske dokumenter der er vedtaget forud for arbejdet med de otte overordnede politikker.

Se de ældre strategiske styringsdokumenter her.

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00