CORONA >>>

Besøgsforbud for både bosteder og plejecentre er ophævede

Brevstemme til Europa-Parlamentsvalg

Som vælger i Danmark kan du brevstemme til Europa-Parlamentsvalget i enhver dansk kommune.

Hvis du ønsker at brevstemme, skal du henvende dig i Borgerservice på rådhuset i Thisted. Du kan også brevstemme fra et hvilken som helst borgerservicecenter eller folkeregister i andre kommuner.

Du kan brevstemme fra og med 15. april 2019 og til og med torsdag den 23. maj 2019. Du kan komme forbi og brevstemme i de normale åbningstider i Borgerservice, Asylgade 30, 7700 Thisted. Desuden holder vi åbent fra kl. 9.00 til 17.00 torsdag den 23. maj.

Ekstra åbent på lørdage i Borgerservice og på bibliotekerne i Hanstholm og Hurup

Vi holder ekstra åbent for personer, der ønsker at afgive deres brevstemme i Borgerservice, eller på bibliotekerne i Hurup og Hanstholm. Åbningstiderne er:

  • Lørdag den 11. maj 2019 fra kl. 10 til kl. 12
  • Lørdag den 18. maj 2019 fra kl. 10 til kl. 13.

Hvordan brevstemmer jeg?

Når du brevstemmer, skal du møde personligt op. Du skal vise gyldig legitimation (pas, sundhedskort eller kørekort). Når du har afgivet din stemme, skal stemmesedlen lægges i en kuvert sammen med følgebrevet. Vi sørger herefter for, at din stemme bliver afleveret til det rigtige valgsted på valgdagen.

Læs, hvordan du kan afgive brevstemme eller få hjælp til at brevstemme. Du kan også læse om at brevstemme på plejehjem, sygehuse, beskyttede boliger og kriminalforsorgen.