Nu kan du søge om tilskud til frivillige projekter, der gør en forskel for andre

Der er lige nu åbent for 2. ansøgningsrunde til de såkaldte paragraf 18-midler, der skal være med til at finansiere frivilligt socialt arbejde.

09-02-2022Nyhed

En grafik med hænder, der række opad. Teksten lyder: Søg penge til frivilligt arbejde.

I Thy er der et korps af frivillige, der gør en stor forskel for at hjælpe og lave tilbud til de af vores medmennesker, der af forskellige årsager har det svært.

Det kan for eksempel være tilbud til ensomme ældre, veteraner, borgere med handicap eller psykiske udfordringer, misbrugere eller ofre for vold eller seksuelle overgreb.

Og lige nu kan frivillighedsorganisationer og foreninger søge om tilskud til eksisterende eller nye tilbud på det sociale område.

Formålet med midlerne er at fremme det frivillige sociale arbejde i kommunen.

Hvis du ønsker at søge om penge til et projekt, kræver det, at du er tilknyttet en organisation eller forening, der har en bestyrelse og et regnskab. Derudover skal I fagligt kunne garantere for kvaliteten af jeres arbejde.

Vi håber, der er rigtig mange, der har lyst til at sende en ansøgning, så vi sammen sikrer en god støtte og hjælp til vores udsatte borgere.

Ansøgninger til 2. ansøgningsrunde skal være modtaget før den 1. marts 2022, og du kan forvente svar ultimo april 2022.

Du kan læse meget mere om paragraf 18-midlerne, og hvordan du ansøger her: Link til informationer om tilskud til frivilligt socialt arbejde.

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00