Kom til dialog- og arbejdsmøde om planerne for SMK Thy

På et møde i næste uge vil Thisted Kommune og Statens Museum for Kunst gennemgå planerne for renoveringen og ombygningen af Doverodde Købmandsgård for alle, der gerne vil vide mere om projektet.

03-02-2022Nyhed


De nye planer for renoveringen og ombygningen af Doverodde Købmandsgård indholder bl.a. en ny ankomstbygning. På et dialog- og arbejdsmøde i næste uge kan du blive klogere på, hvad projektet ellers indeholder. Illustration: Reiulf Ramstad Arkitekter.

Hvad er det nye Naturlandsbyen? Hvordan hænger den sammen med SMK Thy? Hvor meget skal der ændres i det gamle pakhus? Hvad kommer der til at ske først, og hvornår står det hele færdigt?

Er du nysgerrig på planerne for renoveringen og ombygningen af Doverodde Købmandsgård i det store Statens Museum for Kunst projekt, SMK Thy, så har du nu muligheden for at blive meget klogere.

Alle er velkommen
Statens Museum for Kunst og Thisted Kommune inviterer alle interesserede til dialogmøde om projektet for SMK THY og Doverodde Købmandsgård.

- Det er et stort projekt, som omfatter en række aktører, og vi glæder os meget til, at vi nu i flere detaljer kan vise det flotte projekt fra Reiulf Ramstad Arkitekter til alle, der har lyst til at være med, siger projektleder i Thisted Kommune, Karen Louise Erichsen om det kommende møde.

Det er torsdag d. 10. februar 2022 fra klokken 18.30 til 21.00, at der er lagt op til dialog i Doverodde Købmandsgård.

På aftenen deltager SMK direktør Mikkel Bogh,Thisted Kommunes borgmester Niels Jørgen Pedersen og repræsentanter fra de vindende arkitekter vil præsentere den samlede vision for deres forslag, som i december vandt arkitektkonkurrencen.

Du vil kunne høre mere om den forestående ombygning og lidt nyt fra projektets baglande. Og sidst men ikke mindst, vil du kunne få lejlighed til at diskutere alt det ovenstående med de implicerede parter i mindre grupper i løbet af aftenen, så vi kan få sat gang i projektet sammen.

Der er ingen tilmelding.
Vi glæder os til at se jer.

Du kan se et detaljeret program for aftenen herunder:

Tid 
Punkt 
Oplægsholder
 18.30 
Velkomst ved Niels Jørgen Pedersen, borgmester i Thisted Kommune og formand for projektets styregruppe og Mikkel Bogh, direktør for SMK og medlem af projektets styregruppe.         Niels Jørgen Pedersen, TK og Mikkel Bogh, SMK
 18.40 Præsentation af vinderprojektet ved repræsentanter fra Reiulf Ramstad Arkitekter:
     - Fremlæggelse af forslagets samlede vision
     - Tidsplan i hovedtræk
     - Planen for brugerinvolvering i de kommende måneder
 
Thomas Carstens og
Per Fischer
 19.45-
 2045
Drøftelse i temagrupper + kaffe og kage.
der er mulighed for at gå i dialog med projektets ansvarshavende i mindre temagrupper, hvor der kan kommes med input og refleksioner til de dele af projektet, der interesserer en mest.
     - SMK
     - Købmandsgården
     - Naturlandsbyen /Cold Hawaii Inland
     - Fællesarealer, infrastruktur og restaurant
Repræsentanter på tværs af projektet
 20.45-
 21.00
Afsluttende kommentarer. Mikkel Bogh og
Niels Jørgen Pedersen
 21.00 Tak for i aften.
 


Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00