Vær med til at indvie to Cold Hawaii Inland spots

Det bliver en folkefest med SUP, kajak, wakeboarding, musik og naturoplevelser, når vi officielt indvier spot Vilsund og spot Synopal den 11. september.

03-09-2021Nyhed

En grafik i blå og gule farver, hvor der er tre sorte skygger af personer, der ror kajak, står SUP og wakeboarder. Øverst står der: Kom og vær med den 11. september.

Limfjorden i Thy har et stort potentiale for at give os alle sammen både adrenalinsus og smukke, meditative oplevelser i det blå element.

Det er hele tankegangen bag Cold Hawaii Inland, der igennem flere forskellige spots skal gøre Limfjorden til et attraktivt sted at dyrke aktiviteter i og på vandet.

To af de nye spots står allerede klar, og nu kan vi endelig fejre det sammen med jer.

Lørdag den 11. september kan du være med, når Cold Hawaii Inland indvier spot Vilsund og spot Synopal.

Folkefest ved og på vandet
Dagen er tænkt som en folkefest, hvor alle kan deltage og være med til at fejre Thys nye legepladser på vandet. Der er noget for alle - uanset om du er til vandsport, musik, Limfjordssafari eller hygge med familien.

Det fortæller Niels Jørgen Pedersen, der er formand for styregruppen i Cold Hawaii Inland:

- De nye spots i Cold Hawaii Inland skaber nogle rammer, der indbyder til aktiviteter på vand, men de er også meget andet end det. Det er mødesteder, hvor vi kan samles og være sammen. Derfor er der også et bredt udvalg af aktiviteter til indvielserne.

Indvielsesdagen starter ud på spot Vilsund med taler, musik, sodavand, øl, pølser og brød til alle. Og så bliver der rig mulighed for at nyde Limfjorden på SUP, kajak eller i waders på en Limfjordssafari.

Du får også mulighed for at prøve at sejle med en RIB-båd og se en redningsaktion med helikopter.

Adrenalinsus og limfjordssafari
Senere på dagen rykker festen til spot Synopal, hvor du kan nyde den gode stemning på land, mens nogle af de største stjerner inden for wakeboarding vil give den gas i Thy Cable Park til Cold Hawaii Games.

Det er første gang, at Cold Hawaii Games både rummer aktiviteter ved Vesterhavet og i Limfjorden, og der bliver både masser af fart og wakeboardere, der flyver gennem luften.

Samtidig med, at Cold Hawaii Games bliver afviklet, kan børn og barnlige sjæle komme på en vaskeægte Limfjordssafari.

Derudover er der selvfølgelig også både øl, sodavand, pølser og brød til at mætte tørst og sult.

- Vi har glædet os til at invitere alle thyboer inden for på spot Vilsund og spot Synopal. Det bliver en kæmpe fest, og vi håber, der er rigtig mange, der har lyst til at være med, siger Ulla Vestergaard, der er borgmester i Thisted Kommune.

Program for dagen

Spot Vilsund kl. 11-14: Gl. Færgevej 24, Vilsund, 7700 Thisted.
 • 11.00-11.30:
  • Taler v. Borgmester Ulla Vestergaard, formand for styregruppen for Cold Hawaii Inland, Niels Jørgen Pedersen, og Vilsund Søsport. Rød snor klippes.
 • 11.30-14.00:
  • Der serveres øl, sodavand, pølser og brød til alle.
  • Martin Kanstrup underholder
  • Du kan låne udstyr og prøve SUP og kajak
  • Du kan opleve en redningsaktion med helikopter
  • Du kan prøve at sejle med en RIB-båd
  • Du kan deltage i en Limfjordssafari.

Spot Synopal kl. 14.30-17.30: Vibedalvej 4, 7700 Thisted.
 • 14.45:
  • Taler v. Borgmester Ulla Vestergaard, formand for styregruppen for Cold Hawaii Inland, Niels Jørgen Pedersen, Lokale- og Anlægsfonden og Thy Cablepark. Rød snor klippes.
 • 15.15-17.30:
  • Der serveres øl, sodavand, pølser og brød til alle.
  • Du kan opleve kystnær naturformidling/Limfjordssafari
  • Cold Hawaii Games - Kom og nyd den afslappede stemning på stranden, når Cold Hawaii Games i samarbejde med Thy Cablepark afvikler en fantastisk konkurrence i wakeboard med deltagelse af internationale, nationale og lokale stjerner.

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00