Rådgivningstilbud til kræftpatienter og pårørende udvides

Thisted Kommune og Kræftens Bekæmpelse har i samarbejde udvidet det nuværende lokale rådgivningstilbud i byen. Det betyder, der nu er rådgivning to mandage om måneden.

28-10-2021NyhedFlere og flere kræftramte borgere i Thisted Kommune efterspørger rådgivning og støtte til at komme gennem de ofte belastende kræftforløb, og det er baggrunden for, at kommunen og Kræftens Bekæmpelse fra oktober 2021 har udvidet tilbuddet:

- Det er vigtigt med gode og relevante tilbud i lokalområdet, og der har vist sig at være et stort behov for rådgivning til de borgere, som bliver berørt af kræft. Derfor er vi i Thisted Kommune meget glade for det udvidede rådgivningstilbud, som spiller godt sammen med de øvrige sundhedstilbud i kommunen, for eksempel vores ”lær at takle-kurser”, siger Sundheds- og Ældrechef, Anne Fink.

Et tilbud til alle berørte
Det lokale rådgivningstilbud er gratis og målrettet alle berørt af kræft. Uanset om du aktuelt er kræftpatient i behandling eller er tidligere kræftpatient og måske slås med psykiske eller fysiske senfølger fra dit forløb. Den gratis rådgivning kan også opsøges, hvis du er pårørende til en kræftpatient eller efterladt.

Alle samtaler varetages af en professionel rådgiver fra Kræftrådgivningen i Aalborg:
- Vi er rigtig glade for samarbejdet med Thisted Kommune om den vigtige hjælp til kræftpatienter og pårørende. Det er afgørende for mange at få rådgivning for at komme godt gennem kræftforløbet – og få sat ord på de tanker og følelser, man står midt i. Både som kræftpatient og pårørende. Vi glæder os til at tilbyde mere rådgivning i byen og tage imod endnu flere borgere fra kommunen, siger Claus Weilgaard, rådgivningsleder i Kræftrådgivningen i Aalborg.

Her foregår det
Rådgivningen foregår i Frivillig Thy’s lokaler, Nytorv 8, 7700 Thisted
Hver 2. mandag kl. 10-15 og hver 4. mandag kl. 12.30 -16 og kræver forudgående tidsbestilling.
Ring og bestil tid hos Kræftrådgivningen i Aalborg på telefon 7020 2685.

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00