Prøv skolelivet på Folkeskolernes Dag

De 15 folkeskoler i Thisted Kommune slår dørene op og giver nye og kommende elever en forsmag på skolelivet.

12-10-2021Nyhed


Den 3. november er der åbent hus på de 15 folkeskoler i Thisted Kommune fra klokken 12 til 17.

Kom med på legepladsen og mærk stemningen i frikvarteret. Besøg skolebiblioteket, musik- eller danskundervisningen, og få en snak med elevrådsrepræsentanter og skoleledelsen om trivsel, rammer og værdier.

Alt det – og mere – er der mulighed for at opleve, når Folkeskolerne i Thisted Kommune holder Folkeskolernes dag den 3. november 2021.

Kom og mærk skolen
Her bliver dørene åbnet for alle børn og familier, der har lyst til at blive klogere på, hvad den enkelte folke-skole har at tilbyde.

- Det er jo en ny hverdag, som både børn og voksne tager hul på, når barnet begynder i skole og det er stort og spændende for familien. Målet med Folkeskolernes Dag er at give familierne et indblik i, hvordan hverdagen er skolerne. Hvilke værdier skolerne har, og hvad de er optaget af, på de enkelte skoler, siger Per Overgaard, der er chef for Undervisning og Fritid i Thisted Kommune.Skræddersyet program til hver skole
Den åbne skole løber fra klokken 12.00 til kl. 17.00 og de 15 folkeskoler i kommunen har alle lavet deres eget program for, hvad du kan opleve hos dem på dagen.

Der er rundvisninger på skolerne og mulighed for også at kigge indenfor i undervisningen. Du kan høre om faglighed og fællesskab, og hvordan skolerne bruger den brede vifte af ressourcepersoner og vejledere, de har.

- Der er meget at komme efter og vi håber mange vil benytte sig af det her uforpligtende tilbud og besøge skolerne og blive klogere på det spændende skoletilbud, som vi har i hele kommunen, siger Per Overgaard.Her finder du din skole
Du kan finde din skole på thistedskoler.dk. Her kan du se programmet for den skole, du gerne vil besøge på dagen.

Hvis tidspunktet for Folkeskolernes Dag den 3. november ikke passer ind i jeres planer og hverdag, så er I altid velkommen til at kontakte skolen og aftale, at I kan komme på besøg på et andet tidspunkt.

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00