Hvem skal vinde Thisted Kommunes Kulturpris 2021? – Send os dit forslag hurtigst muligt

For tiende år i træk uddeler Thisted Kommune og Kulturelt Samråd sin Kulturpris til kulturelle ildsjæle, der har ydet en ekstra indsats. Sidste år gik prisen til Jytte Nielsen, museumsleder Museum Thy. Men hvem skal have den i år? Nu kan du komme med dit forslag til den person, forening eller anden aktør, som du mener fortjener at modtage Kulturprisen 2021.

22-03-2021Nyhed

Kulturprisen er en fast årlig tradition i Thy. Hvert år giver Thisted Kommune og kulturens paraplyforening, Kulturelt Samråd, prisen til en af områdets kulturelle ildsjæle. Ildsjæle, der har ydet en indsats inden for billedkunst, drama, musik eller et andet kunstnerisk område, og som samtidigt tager initiativer, igangsætter og inspirerer på det kulturelle område. 

Vinderkriterier for Kulturprisen 2021

For at blive udvalgt som prismodtager, skal man opfylde følgende krav: 

  • Modtageren har ydet en fremragende amatør eller professionel indsats inden for billedkunst, drama, musik eller et andet kunstnerisk område.
  • Været med til at fremme og synliggøre kulturelle aktiviteter i Thisted Kommune
  • Udvist kulturelt mod og nytænkning.
  • Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator på det kulturelle område.
Kandidater til prisen skal sendes til Thisted Kommune senest 16. april, på kultur@thisted.dk. Ud over æren består prisen af en flot bronzeskulptur. Skulpturen er skabt af kunstneren Zoran Luka, der i mange år var en aktiv del af Kirsten Kjær Museum.

Fejring af kulturen den 7. maj


Traditionen tro bliver det et stemningsfyldt højdepunkt i Thisted Kommune, når vi med musik, kunst, sang og god mad, skal fejre kulturen og årets prismodtager fredag d. 7. maj i Kultursalen i KulturRummet. Arrangementet finder sted mellem kl. 15. og 17. Nærmere info følger.