Hjælp os med til at tiltrække arbejdskraft og sælge Thy

Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum søger virksomheder, der vil deltage på karrieremesser i Aalborg og Aarhus.

05-07-2021Nyhed

Et foto fra en messe. I forgrunden ses en mand i skjorte med ryggen til. I baggrunden ses en mand i sort skjorte med ansigtet mod kameraet.

Tusindvis af studerende er snart på jagt efter deres første job - andre leder efter et studiejob eller en praktikplads.

Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum gør klar til at møde mange af disse studerende på karrieremesser i Aalborg den 28. og 29. september og i Aarhus den 13. oktober. Men vi har brug for hjælp til at gøre opmærksom på de mange karrieremuligheder, vores område byder på.

Derfor er vi på udkig efter Thy-virksomheder, som kunne tænke sig at bruge en, to eller tre dage sammen med os til at fortælle om erhvervs- og bosætningsmulighederne i Thy.

Som deltager skal du have et konkret tilbud med i tasken til de studerende samt lyst til at sælge Thy som erhvervs- og bosætningsmulighed overfor de mange studerende, der kommer forbi vores fælles stand.

Der vil være ca. 140 udstillere og ca. 3.500 studerende på messen i Aalborg, heriblandt rigtig mange ingeniørstuderende. På messen i Aarhus kommer der lidt færre af det hele.

Det er gratis at deltage, og vi sørger for alt det praktiske omkring standen. Som deltagende virksomhed skal du blot medbringe din viden og dit gode humør.

Hvis du vil vide mere om messerne, er du velkommen til at kontakte Christian Volmer Nielsen på 24432920 eller cvn@thisted.dk.

Får vi flere interesserede virksomheder, end der er plads til, vil vi udvælge de virksomheder, der bredest muligt repræsenterer erhvervslivet i Thy.

Hvis du allerede nu ved, at du vil hjælpe os med at sælge Thy, så tilmeld dig hos Christian allerede i dag.

Sidste frist for tilmelding er den 13. august 2021 kl. 12.

Kontaktinfo

Erhverv
Skolegade 4C
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 00

E-mail: erhverv@thisted.dk