Nykøbing Mors firma afgiver tilbud på anden etape af Center for Sundhed og udbygningen af Thy Hallen.

Entreprenørfirmaet Erling Jensen A/S afløser firmaet Jørgen Friis Poulsen A/S som tilbudsgiver på anden etape ved Thy Hallen.

24-02-2021Nyhed

Efter blandt 9 ansøgere at være udpeget som tilbudsgiver, har entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen meddelt Thisted Kommune, at man alligevel ikke ønsker at afgive tilbud på anden etape af byggeriet ved Thy hallen.

Projektets styregruppen har derfor, ud fra den allerede gennemførte evaluering af de 9 ansøgere , besluttet at indbyde entreprenørfirmaet Erling Jensen A/S, som er er hjemmehørende i Nykøbing Mors, til at afgive tilbud. 

Firmaet, som samarbejder med ERIK arkitekter A/S og EKJ Rådgivende Ingeniører A/S om projektet, har sagt ja tak til Thisted Kommunes indbydelse.

Anden etape indebærer en større ombygning af Thy Hallen, samt nybyggeri af et Center for Sundhed, og støttes af Lokale- og Anlægsfonden.

Esben Oddershede, der er formand for projektets Styregruppen udtaler:

 - I projektets styregruppe glæder vi os meget over, at firmaet Erling Jensen med kort varsel kunne springe til som tilbudsgiver. Jeg har tidligere nævnt, at vi har haft nogle dygtige og kvalificerede ansøgere at vælge mellem, og Thisted Kommune får med firmaet Erling Jensen og samarbejdspartnerne en tilbudsgiver med stærke referencer og erfaringer inden for relevante projekter.

Kontaktinfo

Social- Sundhed- og Kulturforvaltningen
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17