De sidste nominerede til årets Thy Awards

Tre nomineringer er der tilbage til dette års Thy Awards, som løber af stablen på fredag, 31. januar i Thy-Hallen, Thisted. De nominerede til Årets Talent og Årets Sportsnavn mens Årets Leder er en hemmelighed som først afsløres på aftenen. Herudover bliver 58 udøvere påskønnede for deres indsatser i 2019.

27-01-2020Nyhed

Det bliver en aften fyldt med glæde, forundring, god musik og ikke mindst overraskelser, når dette års Thy Awards løber af stablen på fredag. Udover de seks nominerede i kategorierne Årets og Årets, kommer her de, der er nominerede til at modtage priserne for Årets Talent og Årets Sportsnavn.

Årets talent – de nominerede er …

Prisen ”Årets talent” uddeles i samarbejde med NetIP. For at kandidere til prisen ”Årets talent” skal udøverne, udover at kunne defineres som eliteudøver ud fra Thisted Kommune eliteidrætsdefinition, have vist bemærkelsesværdig udvikling samt resultater indenfor faktorer som flid, motivation, engagement og sportslige præstationer. Komitéen bag prisen ”Årets Talent” består af formanden for Thisted Kommunes Eliteidrætsråd, Thisted Kommunes Eliteidrætskonsulent, NetIP’s direktør samt Folkeoplysningsudvalgets formand.

De nominerede til ”Årets Talent” 2019 er:
  • Mads Hoxer Hangaard, Mors-Thy Håndbold
  • Sebastian Jørgensen, Thisted Svømmeklub
  • Emilie Kjær Christensen

Årets sportsnavn – de nominerede er …

Denne pris uddeles i samarbejde med Nordjyske Medier. For at blive nomineret til denne pris skal man have præsteret på højeste niveau nationalt eller internationalt. Man skal have udvist stor kontinuitet indenfor sin sportsgren og leveret på højt niveau over lang tid. Man skal have præsteret i en sådan grad, at man har været med til at sætte Thisted Kommune på landkortet. Det kunne være i form af landsholdsudtagelse eller lignende. Komitéen bag prisen Årets Sportsnavn består af formanden for Thisted Kommunes Eliteidrætsråd, Thisted Kommunes Eliteidrætskonsulent samt chefredaktøren for Nordjyske Medier.


De nominerede til ”Årets Sportsnavn” 2019 er:
  • Rikke Dybdahl – Thisted Q
  • Casper Steinfath
  • Matti Christensen

Årets leder

Prisen for Årets leder er, som tidligere år, en særlig udnævnelse af en leder Lederprisen gives i samarbejde med Sparekassen Thy til en leder, der har ydet en særlig og mangeårig ulønnet indsats for det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde i Thisted Kommune. Der lægges vægt på, at lederen, igennem sin indsats, har opnået bemærkelsesværdige resultater, som har været med til at udvikle foreningen og sætte den på ”landkortet” i Thy.

Årets leder offentliggøres til Thy Awards, og det bliver en overraskelse for alle, da der ikke på forhånd er nogle nominerede i denne kategori.

Kontaktinfo

KulturRummet
Tingstrupvej 13
7700 Thisted

Email: kulturrummet@thisted.dk

Telefon
99 17 28 28 – KulturRummets sekretariat
99 17 28 00 – Biblioteket i Thy
99 17 38 40 – Musikskolen i Thy
99 17 38 33 – Plantagehuset
51 38 13 13 – URT