Ny skoleleder på Koldby Skole

Hans Mikael Therkildsen er ansat som skoleleder på Koldby Skole og starter den 1. marts, 2020.

06-01-2020Nyhed

Elever, lærere og forældre på Koldby Skole kan se frem til at få en erfaren herre ved roret, når Hans Mikael Therkildsen tiltræder som skoleder den 1. marts. Hans Mikael er kommende skoleleder på Koldby Skole

Hans Mikael har tidligere været lærer på Snedsted Skole, Trombakken, som er Snedsted Skoles afdelingen for børn på autismespektret. Han er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har tidligere arbejdet i Aalborg Kommune og hos DGI Nordvestjylland. Efterfølgende har han taget en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Per Overgaard, som er skole- og fritidschef i Thisted Kommune, ser frem til samarbejdet med:

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Hans Mikael. Jeg er sikker på, at Koldby Skole får en kompetent skoleleder, der altid har børnenes læring og trivsel for øje, og som vil indgå i et konstruktivt samarbejde med det lokalsamfund som Koldby Skole er en vigtig del af.

Hans Mikael kommer fra direkte fra en stilling som afdelingsleder på Snedsted Skole, Trombakken. Han bor idag med sin kone og to børn i Nykøbing, hvor han i fritiden også træner U15 pigeholdet i håndbold (1. division). Hans Mikael er oprindeligt fra Mors. Han har også i en årrække været aktiv i diverse bestyrelser (Aalborg HK, Nykøbing Mors Idrætsforening mv.) Der udover har jeg været en af initiativtagerne til etableringen af MorsØ FC, hvor jeg også har spillet en aktiv rolle i indsamlings og koordinationsgruppen. Hvad der kan være tilbage af fritiden bliver brugt sammen med familie og venner, og for at nå det hele starter dagen ofte med en morgendukkert i Limfjorden som helårs/vinterbader.

Kontaktinfo

Undervisning
Børne- og Familieforvaltningen
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
E-mail: folkeskole@thisted.dk

Åbningstider:

Mandag -
onsdag
 10.00 - 14.00

Torsdag
 
 10.00 - 16.30

Fredag

 10.00 - 13.00

Telefontider:

Mandag -
onsdag
 08.00 - 15.00

Torsdag
 
 08.00 - 17.00

Fredag

 08.00 - 13.00