Coronavirus

Hold dig opdateret på situationen med coronavirus i Thisted Kommune

Lys i det gamle rådhus

Der skal lys og liv ind i den gamle rådhusbygning i Hanstholm. Derfor vil Thisted Kommune invitere til et åbent hus, hvor du kan komme med ideer og input.

24-09-2018Nyhed

OBS:

Vi er blevet spurgt, om åbent hus arrangementet i den gamle rådhusbygning i Hanstholm kan udvides. Det vil vi gerne imødekomme, og derfor udvider vi tidspunktet til at være fra kl. 12.00 og indtil kl. 18.00.

Alle virksomheder, foreninger og interesserede borgere er velkomne til at komme og stille forslag til, hvad bygningen kan bruges til.

Vi håber på et stort fremmøde.

Visualisering af liv i den gamle rådhusbygning i Hanstholm, Foto: Raabys Tegnestue / Thisted Kommune

Torsdag d. 4. oktober fra kl. 12 - 18 kommer der atter liv i bygningen på Bådgårdsvej 12 i Hanstholm.

Det sker, når Thisted Kommune inviterer borgere, virksomheder, og foreninger i og omkring Hanstholm inden for til et åbent rådhus, hvor du se bygningen imens du udveksler dine ideer med andre interesserede.

Hvad skal der ske med bygningen i fremtiden?

Kontorfællesskab eller lokale til foreninger, erhvervsnetværk eller hus for flere interesseorganisationer. Der er mange muligheder og de bedste løsninger finder vi sammen med dem, som har interessen heri. 

Arkitektfirmaet Raabys Tegnestue har lavet flere visualiseringer under netop overskriften “Liv i rådhuset” og dem kan du opleve på åbent hus dagen.

Et par af dem er også gengivet herover. 

Alle interesserede er velkomne fra kl. 12.00 til 16.00, torsdag d. 4. oktober.

Kontaktinfo

Erhverv
THY-Huset
Tilstedvej 73
7700 Thisted

Telefon: 99 17 17 00

E-mail: erhverv@thisted.dk