Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Hold kysten ren og vind præmier

EU interreg-projektet, Ren Kystlinje, har ladet sig inspirere af norske erfaringer med et kystlotteri for at engagere borgere til at være med til at holde kysten ren.

16-10-2018NyhedFra efterårsferien har borgerne mulighed for at deltage i et lotteri, når de samler skrald ind på stranden og afleverer det i en af Thisted Kommunes 17 strandkasser.

Formålet med strandkasserne er at gøre det enkelt for engagerede borgere at samle affald på stranden, og efterfølgende nemt for kommunen at afhente det indsamlede affald.

Ren Kystlinje er et fælles skandinavisk projekt for Skagerrak og Kattegat. Selve lotteriet er en god norsk idé, som nu bliver udbredt til Danmark. Præmierne bliver doneret af både nordjyske og norske sponsorer.

Sådan foregår det

Kystlotteriets lodder ligger allerede klar ved strandkasserne. Det eneste, du skal gøre, er at snuppe en sæk ved en af strandkasserne, og når du er færdig med at samle affald sammen, sætter du lotterisedlen på sækken og stiller den i strandkassen.

Kommunen sørger for, at strandkasserne bliver tømt, og gemmer lotterisedlerne til den store udtrækning, som finder sted sidst på året og annonceres på www.kystlotteriet.dk.

I årets løb har flere frivillige og organisationer indsamlet affald langs strandene i Thisted Kommune.

Thisted Kommune er meget glad for alle de frivillige, der bidrager til at holde strandene i Thisted Kommune rene og indbydende for lokale, turister og andre, der kommer på strandene.

Kontaktinfo

Plan og Miljø
Kirkevej 9
7760 Hurup
Telefon: 99 17 17 17

E-mail:
BBR: bbrkontoret@thisted.dk 
Plan: plan@thisted.dk
Miljø: miljo@thisted.dk
Lokal udvikling: lokal@thisted.dk

Telefontider:

Mandag - fredag 08.00 - 10.00
Torsdag  15.00 - 17.00