Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Thy-virksomheder på karrieremesse for første gang

Det var den helt store indsatsstyrke fra Thy, der tirsdag den 6. marts var til Karrieredagene 2018 i Aalborg. Fire større virksomheder fra Thy var sammen med Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum med for at møde de studerende.

07-03-2018Nyhed

Thisted Forsikring ser på IT-folk


Det er første gang, at så mange Thy-virksomheder har deltaget, og for alle fire virksomheder var det deres første karrieremesse. En af virksomhederne var Thisted Forsikring, der var gået på jagt efter flere IT-folk.

- Vi mangler forskellige medarbejdergrupper, og primært inden for IT, fortalte virksomhedens IT-chef Fritz Flye, og fortsatte:

- Her kommer vi i snak med rigtig mange, og vi har før haft studerende i praktik, men ikke på IT-området.

Dolle A/S blev positivt udfordret


Trappevirksomheden Dolle A/S fra Frøstrup var også på plads i Aalborg. Lars Torrild, der er virksomhedens COO, fortalte om baggrunden for deres stand, at det er meget vigtigt for Dolle at komme i kontakt med de studerende, så de kan fortælle om virksomheden og de karrieremuligheder, den kan tilbyde.

Han uddybede:

- Vi bliver også udfordret af nogle studerende, som vi ikke havde regnet med at møde, men som har sat nogen gode tanker i gang om, hvordan vi kan bruge dem. Vores indgang til messen er at diskutere 9. semesterpraktik her til efteråret, men vi kigger også længere frem. Vi vil nok deltage også fremover på messen. Vi har øget vores brug af unge i virksomhedspraktik de senere år.

Tre praktikopgaver hos Ideal Combi


Thisted Kommunes største private virksomhed, Ideal Combi fra Hurup, var også til sin første karrieremesse. Baggrunden for deres deltagelse forklarede Jesper Sørensen, HR-chef:

- Vi har erkendt, at vi har et behov for at tiltrække unge med videregående uddannelser. Det har vi ikke gjort noget særligt ud af tidligere. Vi har været i kontakt med mange i løbet af dagen. Både ingeniører, økonomer og andre. Så jeg er meget tilfreds. Det er første gang vi er med, men det er helt sikkert ikke sidste gang.

Revision Limfjorden


Revision Limfjorden, som har en række afdelinger i Nordvestjylland, var taget til deres første karrieremesse med nye medarbejdere for øje. Det fortalte Christian Olesen:

- Vi har brug for nogen med HA- og kandidatbaggrund til vores syv afdelinger, så derfor er vi repræsenteret her sammen med Thisted Kommune. Vi har delt mange flyers ud, og fået mange kontakter, så det er rigtig fint.

Borgmesterbesøg


Sidst men ikke mindst kiggede borgmester Ulla Vestergaard forbi karrieremessen, og fik en snak med de lokale virksomheder. Hun beskrev dagens oplevelse sådan:

- Både i Thisted Kommune som arbejdsplads og hele vores erhvervsliv har brug for arbejdskraft. Vi vil gerne vise, hvad Thy står for på sådan en messe. Vi har mange produktionsvirksomheder i kommunen, og det giver god mening, at ikke kun Thisted Kommune som stor arbejdsplads er på karrieremessen, men også en række af de private virksomheder. Det er rigtig godt.

Karrierekaravanen fortsætter til Aarhus, Odense og København


En lidt mindre delegation fra Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum er også til Karrieredagene i Aarhus onsdag d. 7. Marts. Herefter fortsætter karrierekaravanen til Odense og København, men det er uden deltagelse fra Thisted Kommune.

For mere information, kontakt

Christian Volmer Nielsen, konsulent Erhverv, Thisted Kommune
Mobil: 2443 2920, mail: cvn@thisted.dk

Peter Malling Donslund, sektionsleder Erhverv, Thisted Kommune
Mobil: 3036 1581, mail: pmd@thisted.dk

4 virksomheder, Thy Erhvervsforum samt Thisted Kommune til Karrieredagene i Gigantium, Aalborg d. 6. marts 2018

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00