Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Vinderne af Kulturprisen 2018

Thisted Kirkes Drenge- & Mandskor fyldte Det gamle Rådhus med sang til årets Kulturprisuddeling 2018. Det gjorde ikke dagen værre, at koret faktisk også var modtagerne af prisen i år, uden de selv vidste det. Det blev med et stående bifald, at prisen blev overrakt.

06-05-2018Nyhed


Kulturprisuddelingen i 2018 blev til helt helstøbt værk, hvor Thisted Kirkes Drenge- & Mandskoret både løb med prisen og også optrådt som en del af uddelingsceremonien. Derudover var dagen krydret med Højskolesangbogen som det gennemgående tema, hvor Det Gamle Rådhus blev fyldt med fællessang, indslag fra drenge-mandskoret og splinterny musik af Mette Damiri fra sit nye album ”One moment more”. Sidst men ikke mindst skinnede solen på fuld kraft og afrundede dagen på fornemste vis for det thy'ske kulturliv.

Årets prismodtager er meget taknemlig for påskønnelsen og gav da også et ekstranummer til afslutningen af programmet. I sin tale begrundede formanden for Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalget, Niels Jørgen Pedersen, at koret længe har været et kulturelt flagskib for Thisted Kommune med sin høje musikalske kvalitet. Derudover er koret et enestående fællesskab på tværs ar generationer, der også er meget aktiv i det lokale kulturliv. Så, stort til lykke til årets prismodtager Thisted Kirkes Drenge- & Mandskoret, og ikke mindst stor ros til korets leder Niels Granvig samt korets tidligere leder Preben Nørgaard Christensen, som på imponerende vis har stået i spidsen for koret.

Thisted Kirkes drenge og mandskor

Billedskolen i Thys hyldest til vinderen