Coronavirus

Hold dig opdateret på situationen med coronavirus i Thisted Kommune

Nominerede til Årets talent

Tre unge thyboere er nominerede til at modtage prisen som "Årets Talent" ved THY Awards 2018

12-01-2018Nyhed

Prisen ”Årets talent” uddeles i samarbejde med Netip på Thy Awards 2.februar 2018.

For at kandidere til prisen ”Årets talent” skal udøverne - udover at kunne defineres som eliteudøver ud fra Thisted Kommune eliteidrætsdefinition- have vist bemærkelsesværdige udvikling samt resultater inden for faktorer som flid, motivation, engagement og sportslige resultater. Komitéen bag prisen ”Årets Talent” består af formanden for Thisted Kommunes Eliteidrætsråd, Preben Dahlgaard, Thisted Kommunes Eliteidrætskonsulent, Thomas Bruhn Helleberg, NetIp’s direktør Carsten Hedemann samt Folkeoplysningsudvalgets formand, Steffen Kjær Thiesen, som nominerer tre talenter til prisen ”Årets Talent”.

Komiteen har i år nomineret følgende tre udøvere til ”Årets Talent 2017”, som uddeles på Thy Awards 2. februar, 2018:
  • Louise Sowinski, Nordthy Rideklub
    20-årige Louise fra Nordthy Rideklub er trods sin unge alder en erfaren rytter, og hun har vundet en lang række titler. Senest i september 2017 vandt Louise for anden gang DM for fuldblodsarabere i spring på hesten Lynet. Allerede som 3-årig deltog Louise i sit første ridestævne. Louise er nomineret til ”Årets talent” på baggrund af de flotte resultater, progression og vedholdend i en sport, der nærmere kan betegnes som en livsstil end en interesse.
  • Klara Møller, Thy Squash
    Klara har vundet U17-DM og er et produkt af en lang årrække med talentudvikling på højeste niveau i Thy Squash. Klara er nomineret til ”årets talent” betydelig anden spillestil end den typiske U17-spiller. Klara er en teknisk betonet spiller, som spås en stor fremtid inden for sin sport.
  • Malthe Jakobsen, Thy Motorsport
    Malthe er kun 14 år og har fejet sine nærmeste konkurrenter af banen inden for motorsport-kategorien ”karting”. Malthe sikrede sig i august 2017 titlen som Danmarksmester 2017 i gokart klassen OK Junior. Efter en meget vellykket karting sæson i 2017 har Malthe en ambition om et sæde i Dansk Formel 4 i 2018. Malthe er udover at være nomineret til ”Årets Talent” i Thisted Kommune også nomineret til Årets Kartingkører 2017.
For mere information og kommentarer fra de nominerede, så kontakt:

Louise Sowinski, 24408628
Klara Møller, 27116485
Malthe Jakobsen, 29107744

Kontakt ved Thisted Kommune
Thomas Bruhn Helleberg, 31310902

Kontakt ved Netip
Carsten Hedemann, 82194430