Coronavirus

Hold dig opdateret på situationen med coronavirus i Thisted Kommune

Stor interesse for kommuneplan 2017 - 2029

På de to borgermøder i Thisted og Hurup var omkring 200 interesserede borgere mødt op for at høre om den videre proces.

23-02-2018Nyhed

På Hotel Thinggaard i Hurup og Hotel Limfjord i Thisted var salen godt fyldt op den 19. og 20. februar, hvor der blev holdt informationsmøde for borgere og virksomheder i Thisted Kommune. Omdrejningspunktet var det videre arbejde omkring kommuneplanen for årene 2017 til 2029.

Det store fremmøde viste, at både borgerne og vores virksomheder er interessede i at følge med, give kommentarer og generelt finde ud af, hvordan en kommuneplan berører deres hverdag.

Det bekræfter Marianne Galsgaard Davidsen, plan- og miljøchef:

- På de to møder fik vi mange interesserede spørgsmål om forskellige forhold, som påvirker folk i deres hverdag. Vores møder var tænkt som informationsmøder, for at fortælle om de nye emner i planen, og den opdaterede kommuneplan i det hele taget, Men også om, hvordan man kan give sine kommentarer med inde på den digitale kommuneplan.

Arbejdet frem til den opdaterede kommuneplan har ligeledes været præget af et stort engagement med mange aktive borgere og erhvervsdrivende, bl.a. til en lang række workshops, fortæller Marianne:

- Hele processen synes vi bærer præg af en høj grad af borgerinddragelse. Det har været en rigtig god proces, og det har været dejligt at opleve det store engagement.

hjemmesiden for kommunenplanen kan du fortsat give dine kommentarer med. Det kan du til og med den 9. marts, hvor den offentlige høring af planen bliver lukket.

Fra både borgmester Ulla Vestergaard, teknisk direktør Mogens Kruse Andersen samt Marianne og medarbejderne i Plan og Miljø skal lyde et stort tak til alle de interesserede fremmødte.

Fremmøde til kommuneplanen

Kommuneplans fremmøde

Kontaktinfo

Plan og Miljø
Kirkevej 9
7760 Hurup
Telefon: 99 17 17 17

E-mail:
BBR: bbrkontoret@thisted.dk 
Plan: plan@thisted.dk
Miljø: miljo@thisted.dk
Lokal udvikling: lokal@thisted.dk

Telefontider:

Mandag - fredag 08.00 - 10.00
Torsdag  15.00 - 17.00