Coronavirus

Hold dig opdateret på situationen med coronavirus i Thisted Kommune

Korsgade skal give bedre rammer til dagtilbuddene

Daghuset og Drivhuset har i flere år haft behov for andre lokaler. Nu er vejen banet for et bynært center.

26-04-2018Pressemeddelelse

På kommunalbestyrelsesmødet tirsdag d. 24. april 2018 blev det vedtaget at Daghuset/Drivhuset, Team Vestertorv/Udsatteteamet og dele af Behandlerhuset skal flytte ned i ejendommen på Korsgade 18-20 i Thisted.

Beslutningen blev taget efter der i flere år har været behov for andre og bedre egnede lokaler til Daghuset og Drivhuset, da de nuværende lokaler på Munkevej er for små. Desuden er de utidssvarende og de mange trapper gør dem utilgængelige for gangbesværede.

- Det glæder mig, at vi endelig har fundet en holdbar løsning, så vores socialt udsatte borgere får samlet flere tilbud under samme tag, og det det bliver i lokaler, der er lettere at komme til, siger en tilfreds Ida Pedersen, formand for Thisted Kommunes Social- og Sundhedsudvalg.

Bedre faciliteter
Ved at samle flere tilbud for kommunens socialt udsatte borgere er der flere tydelige gevinster. For det første giver det en bedre faglig synergi mellem tilbuddene og en bedre sammenhæng for borgerne. For det andet skaber det bedre mulighed for at borgere kan overgå fra individuel støtte i eget hjem til mere gruppebaseret støtte i Daghuset/Drivhuset, for derved at skabe et hurtigere flow - til gavn for borgeren.

Derfor er Korsgade et oplagt valg, da det er ganske få bygningsmæssige ændringer, der skal foretages for at optimere de arbejdsmiljømæssige forhold; det er for eksempel sikring af flugtveje.

Kontaktinformation
Ida Pedersen
Formand, Social- og Sundhedsudvalget
Thisted Kommune
Tlf: 2034 1251
E-mail: iped@thisted.dk

Lone Becker
Direktør, Beskæftigelses-, Social- og Sundhedsforvaltningen
Thisted Kommune
Tlf.: 9917 4120
E-mail: lsb@thisted.dk