Coronavirus

Hold dig opdateret på situationen med coronavirus i Thisted Kommune

Tingstrup Skole får statsligt besøg med fokus på læring

Fredag d. 8. september aflægger statsminister Lars Lykke Rasmussen et besøg på Tingstrup Skole, i forlængelse af skolens arbejde med læring og trivsel. 

07-09-2017Pressemeddelelse

Tingstrup Skole lægger rammer til et besøg fra statsminister Lars Lykke Rasmussen på fredag. Statsministeren skal bl.a. på besøg i klasserne 9b og 9c, og overvære undervisningen i dansk og matematik. Valget er faldet på Tingstrup Skole fordi skolen er blandt de 150 skoler i landet, der er udvalgt til at styrke indsatsen overfor svage elever, motiveret af en kontant præmiepulje hvis skolen formår at reducere andelen af elever, der får under karakteren 4 i dansk og matematik. Skoleleder Dorthe Ninn ser frem til besøget, og fortæller om projektet:

- Vores tilgang er at hvad vi kan, for at løfte og bevare fokus på både de dygtigste, mellemniveauet og de svageste elever. Og så er det rigtigt, at vi øger indsatsen på den sidste gruppe, men vi vil ikke glemme at Tingstrup Skole er en folkeskole for alle. Vi vil have fokus på både læring og trivsel. Elevløftet betyder for os, at vi fokuserer og styrker det arbejde, vi gør i forvejen.

Dorthe Ninn fortæller også, at samarbejdet med blandt andet Undervisningsministeriets læringskonsulenter opleves positivt af lærerne, og glæder sig til indsatsen. Lærerne både vil og kan tage imod vejledning, og går konstruktivt til værks med både eksisterende og ny viden.


Udover statsministeren deltager bl.a. kommunalbestyrelsesmedlem Poul Hvass Hansen, direktør for Børne og Familieforvaltningen Lars Sloth, viceinspektør Michael Nielsen, og skoleleder Dorthe Ninn.


Præmiepuljen

Afhængig af skolens størrelse kan hver skole opnå en præmie på mellem 1,3 og 1,5 millioner kroner om året. For at få del i puljen skal skolerne i hvert af de tre år reducere andelen af elever, der får under karakteren 4 i dansk og matematik, fem procentpoint.

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00