Thisted Kommunes uddeler pris til kommunens sundeste arbejdsplads

For 3. år i træk uddeler Thisted Kommune en sundhedspris til kommunens sundeste arbejdsplads. Prisen går til den arbejdsplads, som har gjort en forskel for sundheden. Med prisen følger en vandrepokal og en check på 5.000 kr. til at give endnu mere sundhed på arbejdspladsen.

24-10-2017Nyhed

Skal din arbejdsplads løbe med prisen i 2017?


Gør din arbejdsplads noget for at fremme sundheden, så har I nu muligheden for at løbe med prisen som Thisted Kommunes sundeste arbejdsplads i 2017.

-    En arbejdsplads kan have stor betydning for medarbejdernes sundhed. Arbejdspladsen er den perfekte arena til at bekæmpe usunde vaner. Udover tiden vi bruger hjemme, bruger vi rigtig mange af vores vågne timer på arbejdspladsen. Vi har mange sociale relationer på arbejdspladsen og vi påvirkes af den kultur der er der.  Derfor vil vi gerne i Thisted Kommune sætte fokus på og hædre de arbejdspladser, der gør en forskel for deres medarbejders sundhed, fortæller formand for Social og Sundhedsudvalget i Thisted Kommune Peter Sørensen.

Bach Composite Industry er stadigvæk en sund arbejdsplads


I 2016 var det Bach Composite Industry, der løb med prisen som den sundeste arbejdsplads i Thisted Kommune. Med prisen fulgte der også sidste år 5.000 kr. og en vandrepokal.

-    Der er stadigvæk fokus på sundheden på Bach, som i dag er fusioneret og nu hedder Jupiter Bach. Vi startede fællestræningen i foråret 2016 og har stadigvæk et løbehold, som træner sammen 1 til 2 gange i ugen. Derudover har vi en flok engagerede ryttere, det kører MTB. I fællesskab deltog vi i Agger Athlon, og i år har rigtige mange af vores medarbejdere på egen hånd deltaget i Nationalpark Thy Marathon, Agger Athlon og andre lokale sportsevents, beretter Britta Munk Overgaard, HR Manager og Executive Assistant, og fortsætter:

-    Vi har en Facebook gruppe og den har i stor grad hjulpet os til at give hinanden støtte og et kærligt skub, når nogen er gået lidt i stå. Vores pengepræmie brugte vi på en inspirerende workshop med løbeekspert Claus Hechmann, og den næste aktivitet er i støbeskeen. Pengegaven, som fulgte med prisen, gav ekstra sundhedsfremmende oplevelser, mens selve prisen, vandrepokalen og anerkendelsen er med til stadigvæk at motivere vores medarbejdere.

Sådan gør du


Synes du, at din arbejdsplads gør noget ekstra for sundheden ? For eksempel i form af kost, rygepolitik, alkohol, motion eller den mentale og sociale sundhed, så indstil dem til prisen.

Hent ansøgningsskemaet og send ansøgningen til Thisted Kommune på sundhed@thisted.dk inden den 10. november 2017.

Du er velkommen til at vedhæfte billeder, film eller andet som dokumentation.

Fakta

Det er Social- og Sundhedsudvalget, som uddeler prisen. Sundhedsprisen er et af de mange initiativer kommunen har sat i værk som led i arbejdet med kommunens sundhedspolitik, der blandt andet har som målsætning at holde arbejdsstyrken sund.
De tidligere vindere

2015: FF Hanstholm A/S
2016: Bach Composite Industry

Kontaktinfo

Sundhed
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
E-mail: thistedkommune@thisted.dk

Ã…bningstider:

Mandag - onsdag   
10.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 14.00

Telefontider:

Mandag - onsdag   
10.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 14.00
Opdateret 24-10-2017