Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Kandidater til Integrationspris

Integrationsrådet i Thisted Kommune uddeler Integrationspris

09-10-2017Nyhed

Integrationsprisen går til den person, virksomhed eller forening, som har gjort noget særligt for at fremme integrationen i Thisted Kommune, og alle kan være kandidater.

- Alle kan indstilles, fortæller Rita Borggaard, der er formand for Integrationsrådet, og fortsætter:

- Det er noget, vi har snakket om i Integrationsrådet, og vi synes, at det kunne være en rigtig god ide at anerkende en repræsentation for de tre forskellige målgrupper, hvor vi uddeler en pris i hver gruppe. Det drejer sig om en virksomhed, en borger eller en forening/organisation i Thy, der fortjener et skulderklap for en god indsats for integrationen

 

Alle kan være kandidat

Integrationsrådet understreger, at alle borgere i kommunen kan indstille op til flere kandidater.

– Integration har jo været en stor opgave her de sidste par år efter flygtningekrisen, og der har jo været rigtigt mange aktører, der har skullet samarbejde for at få det her til at gå op i en højere enhed. Der er jo nogle, der har gjort et stort stykke arbejde, og som vi gerne vil give en anerkendelse i form af den her pris, fortæller Rita Borggaard.

 

Prisen uddeles i starten af november, og du kan sende din indstilling sådan her:


1) Skriv en kort mail til asylintegration@thisted.dk.

 

2) I mailen skriver du navnet på din kandidat og en kort begrundelse for, hvorfor netop DIN kandidat skal have en af de tre priser.

 

Du kan indstille kandidater til samtlige tre priser:

  • En person
  • En Virksomhed
  • En forening/organisation

Fælles for hver kategori er, at personen/virksomheden eller organisationen/foreninger, skal have gjort et særligt arbejde for at fremme integrationen i Thisted Kommune.

 

Sidste frist er den 2. november 2017.