Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

3. bedst i ejendomme


I en undersøgelse fra Ejendomsforeningen Danmark ligger Thisted Kommune på en 3. plads, hvilket er en enkelt plads frem i forhold til sidste år.

30-11-2017Nyhed

Hvert år laver Ejendomsforeningen Danmark en undersøgelse af kommunerne. I undersøgelsen placerer de landets 98 kommuner ind på et antal tilsvarende pladser, og måler på forskellige parametre. Det handler blandt andet om, hvor hurtige sagsbehandlinger, en kommune har, og om de opkræver gebyrer for den.

Det gør Thisted Kommune ikke, ligesom vi ikke opkræver en dækningsafgift. Vi har generelt også en lav nettosagsbehandlingstid, som er tiden fra at man søger til den endelige tilladelse ligger klar. Placeringen som nummer tre ud af 98 kommuner glæder derfor Mogens Kruse Andersen, direktør for Teknik og Erhverv:

- Den placering er jeg rigtig godt tilfreds med. Det viser, at både erhvervsliv og private boligejere har gavn af vores hurtige sagsbehandling. Det viser også, at beslutningen om ikke at opkræve gebyrer for vores sagsbehandling er en rigtig god idé.

Førsteplads i Billund

Det er Billund Kommune, som i år er løbet med førstepladsen. Og for at Thisted kan nappe Billund Kommune i hælene, skal der ske flere ting, mener Mogens Kruse Andersen:

- Det er parametre, som kan være svære at arbejde med, hvis vi skal indtage en førsteplads næste år, for der er så lille en forskel mellem de øverste pladser. For eksempel har vi i forvejen meget få ejendomsforbrydelser p.t. Derudover kan vi kun opfordre til, at endnu flere borgere og virksomheder til at gå i forhåndsdialog med os, før de begynder at søge om eksempelvis en byggetilladelse. Det vil om muligt gøre vores sagsbehandlingstid endnu bedre.

Undersøgelsen fra Ejendomsforeningen Danmark kan ses på https://ejendomsforeningen.dk/presse/pressemeddelelser/2017/ejendomsvenligheden-er-forbedret

Kontaktinfo

Teknik og Erhverv

Administration, Plan og Miljø, Drift og Anlæg
Kirkevej 9
7760 Hurup
Telefon: 99 17 17 17
Fax: 99 17 21 54
E-mail: teknisk@thisted.dk

Beskæftigelse og Jobcenter Thisted
Skolegade 22C
7700 Thisted
Telefon 99 17 17 17

Erhverv
THY-Huset
Tilstedvej 73
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 00
E-mail: erhverv@thisted.dk