Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Åbent hus på Folkeskolernes Dag 9. november

Folkeskolerne i Thisted Kommune holder åbne huse tirsdag den 9. november. Her bliver forældre og børn, som skal starte i skole til august næste år, inviterede inden for til en snak om skolegang, læring, udvikling, trivsel og skolen i det hele taget.

03-11-2017Nyhed

Folkeskolernes Dag er en tilbagevendende begivenhed, hvor børn med deres forældre kan få et blik ind i den verden, de snart skal til at være en del af. Børnene får mulighed for at hilse på deres kommende lærere og de andre elever, og får også lov til at se både klasselokalerne, skolegård og skolefritidsordningen, inden de skal starte.

På de forskellige skoler rundt omkring i kommunen er dørerne åbne til børnehaveklasserne og til en snak med børnehaveklasselederne. Der vil også være mulighed for at snakke med repræsentanter fra forældrebestyrelserne. Senere på dagen vil der også være mulighed for, at dit barn kan blive indskrevet til skolestart, hvis altså du husker dit Nem-ID.

Åben skole giver muligheder

De åbne huse giver skolen en mulighed for at åbne endnu mere op for hverdagen. Det fortæller Lise-Lotte Longfors, skoleleder på Bedsted Skole:

- Vi havde 75 besøgende sidste år, heriblandt hele den samlede forældregruppe for de kommende skoleelever. Vi bruger åben hus dagen til at vise, hvad vi kan, og at vi interesserer os for eksempel meget for skole-skak og vi er samtidigt en ude-skole. Vi har en times skak-undervisning på hvert klassetrin, hver uge. Det har vi fordi tankegangen fra skak, med at tænke fremad, passer godt sammen med vores matematik undervisning. Selv 0. og 1. klasse spiller med.

Hun fortsætter:

- En ude-skole giver mulighed for at dyrke mange af klassens aktiviter i praksis, ved at tage teorien med ud i skolegården eller helt ud i naturen. Vi håber på at se rigtigt mange kommende elever, og deres forældre, til åbent hus dagen igen i år. Vores program kommer på Facebook i løbet af weekenden.

Folkeskolernes Dag løber af stablen den 9. november, og skolernes forskellige programmer kan typisk ses på deres egne hjemmesider samt på deres Facebook sider.

Kontaktinfo

Undervisning
Børne- og Familieforvaltningen
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
E-mail: folkeskole@thisted.dk

Åbningstider:

Mandag -
onsdag
 10.00 - 14.00

Torsdag
 
 10.00 - 16.30

Fredag

 10.00 - 13.00

Telefontider:

Mandag -
onsdag
 08.00 - 15.00

Torsdag
 
 08.00 - 17.00

Fredag

 08.00 - 13.00