Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Ny Børne- og Familierådgivningschef

Rikke Storgaard Toft bliver ny chef for Børne- og Familierådgivningen, Thisted Kommune, og tiltræder jobbet den 1. maj 2017.

31-03-2017Pressemeddelelse

Rikke ToftRikke Storgaard Toft fylder år i disse dage. Derfor er det med stor glæde, at hun på sin fødselsdag har sagt ja tak til jobbet som ny chef for Børne- og Familierådgivningen i Thisted Kommune. Her skal hun afløse Hanne Korsgaard, der går på pension. Afdelingen arbejder blandt andet med sundhedsplejen, tandplejen, sagsbehandling, ungdomspensionen og HUSET i Thisted Kommune.

Rikke kommer fra en stilling som sektionsleder af Familiesektionen i Holstebro Kommune, hvor hun gennem de sidste to år blandt andet har nedbragt antallet af børn, som bliver anbragt på institutioner. Hun har også haft ansvaret for 48 medarbejdere, og et budget på små 150 millioner kroner.

 - Jeg ser meget frem til at være chef hos Thisted Kommune. Jeg glæder mig til at træde ind i en velfungerende afdeling med en udfordrende hverdag, hvor vi sammen kan finde løsninger og give borgerne den bedst mulige service under omstændigheder, der nogle gange kan være svære og udfordrende. Jeg glæder mig især til at arbejde med sammenhæng på tværs; internt som eksternt i Thisted Kommune. 

Udtaler Rikke Storgaard Toft og fortsætter:

 - Som leder er jeg tydelig, beslutningsdygtig og handlekraftig, men jeg er også imødekommende og lydhør over for de medarbejdere og de problemer, som hverdagen kan byde på. Jeg vil forsøge at holde humøret højt i hverdagen, selv på regnvejrsdage, afslutter hun.

Direktør for Børne- og Familieforvaltningen Lars Sloth, som også var en del af ansættelsesudvalget, fortæller om valget af Rikke:

- Vi har valgt at ansætte Rikke ud fra hendes store erfaringer på området, og de væsentlige resultater hun har opnået hos Holstebro Kommune. Derudover har hun mange kommunale erfaringer at trække på fra andre ansættelser, og i mine øjne er det en god egenskab. Hun kender netop de forskellige udfordringer i at arbejde i en politisk ledet organisation, der kan være med til at forme børne- og familieområdet, og hvor medarbejderne også skal håndtere svære sager som eksempelvis anbringelse. Jeg mener derfor, at vi har valgt den helt rigtige person til at stå i spidsen for vores service.  

Privat bor Rikke i Skive, sammen med sin mand, Søren. De har tre børn sammen; Kristian på 13, Carl på 10 og Astrid på otte. Fritiden byder på løb og crossfit.


Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00