Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Business Breakfast fokuserer på tiltrækning af arbejdskraft

Business Breakfast og Ideal Combi A/S sætter fokus på arbejdskraft under mødet den 18. maj.

15-05-2017Nyhed

Thisted Kommune afholder torsdag den 18. maj det fjerde møde i rækken af Business Breakfast-møder. Mødet følger op på temaet fra sidste dialogmøde - nemlig arbejdskraft. 

Denne gang vil fire lokale virksomheder fortælle, hvordan de arbejder med tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft til Thy. Ud over Ideal Combi er det Cimbria, Dolle og netIP.   

Tage Odgaard Nielsen, Lokalformand for Dansk Industri Thy/Mors fortæller:

- Det er positivt, at Thisted Kommune sætter fokus på, at være i dialog med virksomhederne om disse emner. Vi ser tydeligt i tiden, at danske virksomheder har udfordringer med at tiltrække den fornødne arbejdskraft. Derfor er det også et godt initiativ, at Thisted Kommune rækker hånden ud for at udnytte de muligheder der er.

Peter Malling Donslund, sektionsleder i Erhverv i Thisted Kommune tilføjer:

- Der er allerede problemer med at rekruttere arbejdskraft nok til Thy, selv om mange virksomheder gør en ihærdig indsats. Vi vil gerne indbyde alle virksomheder til at deltage i dialogmødet, så vi kan få nogle gode bud på, hvad der skal til for at tiltrække og fastholde arbejdskraft, og hvordan Thisted Kommune kan bidrage bedst muligt.

Du kan melde dig til mødet den 18. maj kl. 7.30 - 9.45 hos Ideal Combi i Hurup ved at skrive til erhverv@thisted.dk eller skrive en SMS til Erhvervskonsulent Torben Pedersen på 2460 1979. Husk ved tilmelding at notere, om du ønsker en rundvisning på Ideal Combi fra kl. 10.00-12.00.