Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Team Tvilling Thisted og Møllehuset teamede op

Møllehuset er blevet den niende afdeling af initiativet Team Tvilling, som Thisted Kommune har indgået et samarbejde med.

26-06-2017Nyhed

Team Tvilling i Thisted

I et samarbejde mellem Møllehuset og den nyåbnede  Team Tvilling afdeling i Thisted, løb det første fælles arrangement af stablen lørdag den 10. juni. Medarbejderne ved Møllehuset havde følgende at fortælle om oplevelsen:

"Tre forventningsfulde, spændte og glade børn fra Møllehuset og en STU2 elev stillede til start til første træningsdag.

Det er den niende afdeling Team Tvilling åbner – og Møllehuset var stolte af, at kunne være en del af et så livsbekræftende et fælleskab, hvor fokus er på mod, viljestyrke, mål, drømme, motivation og en stærk tro på, at man kan, det man sætter sig for, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger.

Solen skinnede, humøret var højt og der var sommerfugle i maven. Sommerfuglene og en smule nervøsitet blev hurtig erstattet af glæde og smil, da vognene blev fyldt og efter nogle ”træningsrunder” på parkeringspladsen ved Thy hallen drog deltagerne ud på en tre km løbetur.

Der var fart over feltet og en helt speciel samhørighed, samt følelsen af, at i fællesskabet kan vi rigtig meget og tilsammen er vi guld værd.

I Møllehuset oplevede vi en stærk følelse af, hvordan dette projektet kan være med til at give en øget livskvalitet, både gennem det sansestyrkende at deltage som handi-athlet, men også på grund af det unikke sammenhold der er i fællesskabet, hvor børnene i Møllehuset bliver mødt i øjenhøjde af løbere og frivillige."

//Medarbejderne i Møllehuset

Kontaktinfo

Sundhed
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
E-mail: thistedkommune@thisted.dk

Åbningstider:

Mandag - onsdag   
10.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 14.00

Telefontider:

Mandag - onsdag   
10.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 14.00