Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Nationalparkruterne indsættes mandag d. 26. juni

Nordjyllands Trafikselskab indsætter sommerbusser fra mandag d. 26. juni.

16-06-2017Nyhed

Hvis du vil en tur rundt i det "thy'ske" sommerland, indsætter NT to sommerbusruter; en guidet bustur der tager dig med rundt i nationalparken, og en ny busrute, der kører langs kysten fra Agger til Vigsø.

 

Sommerbus Rute 88
Guidet bustur i Nationalpark Thy.

I sommerferien har du mulighed for at tage på en guidet bustur rundt i Nationalpark Thy og rundt i Thy.

I år har NT tilføjet endnu en rute, 88 H, som tager dig med til Hannæs og Vejlerne på fredage. Tirsdag kører rute 88 N, som tager dig igennem den nordlige del af Thy og Nationalpark Thy. Torsdag kører rute 88 S, som tager den sydlige del af Thy og Nationalpark Thy.

Billetter til sommerbussen købes og bestilles ved Thy Turistbureau. Pris 198 kr. Tilmelding: Thy Turistbureau på telefon 9792 1900. Sted: Thisted Station, Jernbanegade.
Læs mere om Rute 88 her.
 

Kystrutebilen rute 89
Kystruten i Nationalpark THY

 

I sommeren 2017 kommer der en ny busrute, så det bliver muligt at komme fra hovedbyerne og til kystbyerne – og at køre langs kysten fra Agger til Vigsø.

Rutebilen har også plads til cykler, barnevogne, surfboards og udstyr, så passagerer kan bruge ruten som udgangspunkt for en udflugt til kysten – eller fra kystområderne ind til byerne.
Der købes billetter i bussen. Rejsekort eller mobilbillet kan også anvendes.
Brug Nationalpark Thys app, til at finde oplevelser undervejs. Kan hentes på Google Play eller Appstore, søg på ”Nationalpark Thy”.
Ruten kører fra den 26. juni til den 4. august 2017.
Læs mere om Rute 89 her.