Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Hanstholm og havnen - fællesskab og oplevelser der kan mærkes.

En ny undersøgelse om, hvordan vi skaber mere sammenhæng mellem by og havn går snart i gang i Hanstholm. 

21-07-2017Nyhed

Hanstholm by skal bindes tættere sammen med Hanstholm Havn. For at finde ud af, hvordan denne forbindelse kan skabes, vil vi sætte gang i et undersøgende projekt.

Baggrunden er blandt andet, at der nu foreligger en udvidelsesplan for Hanstholm Havn, en strategiplan for Thisted Kommune (Thy På Forkant) og et forslag til en udviklingsplan for Hanstholm (Toppen af Thy). Med disse tre planer har havnen, kommunen og borgerne til sammen givet udtryk for et engagement i Hanstholm, og der er en særlig mulighed for, at de tre parter går sammen om at udvikle byen og havnen. Ikke kun til gavn for det nære lokalsamfund, men for hele kommunen. Formålet med projektet er at styrke bosætning, erhverv og turisme i Hanstholm.

Fra august 2017 frem til januar 2018 bliver der gennemført en proces, der skal lede frem til en handlingsplan og et idekatalog. Kataloget skal indeholde forslag til konkrete tiltag og projekter og har et særligt fysisk fokus. Arbejdet er et forprojekt, der har til hensigt at inddrage, delagtiggøre og aktivere de lokale borgere og interessenter i Hanstholm i konkrete projekter, der kan gøre en forskel for Hanstholm.

Kommunen har hyret rådgiveren CFBO til at varetage processen. I og resten af borgerne i Hanstholm vil komme til at møde Peter Frost-Møller og Tina Vestermann Olsen, der begge har arbejdet med udvikling af byer i flere år. Derudover er den lokale projektmager, udviklingskonsulent og fundraiser Thorkild Sodborg tilknyttet, og han vil foretage en række interviews.

Se mere i filmen herunder

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00