Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Anne Fink bliver ny ældre- og sundhedschef

Den 43-årige Anne Fink er netop udpeget til jobbet som ældre- og sundhedschef. Hun kommer fra et job som souschef i samme område, og er derfor meget kompetent til at træde ind i chefgruppen ved Thisted Kommune. 

30-01-2017Pressemeddelelse

Anne blev valgt ud af et ansøgerfelt på 23 ansøgere. Anne har tidligere været souschef i Ældre- og Sundhedsafdelingen og er bekendt med hele området og den nuværende status. Hun blev valgt, fordi hun er en skarp kvinde med massiv indsigt, erfaring i området, og erfaring fra Thisted Kommune i det hele taget. Anne er vant til at lede processer på området og tænke i udvikling af både ældre og sundhedsområdet. Derudover har hun erfaring fra det tværkommunale samarbejde i regi af arbejdsgrupper, som har været nedsat af sundhedsdirektører på tværs af kommunerne, og har endvidere erfaring i samarbejdet med sygehuset.

- Anne var bemærkelsesværdig i ansættelsesprocessen og jeg kender Anne som en person med stor troværdighed og evne til at implementere politiske beslutninger. Hun har sikker viden om området og jeg er sikker på, at vi har valgt den rette, fortæller Lone Becker, direktør for Beskæftigelses-, Social- og Sundhedsforvaltningen og Annes nye chef. 

Hovedpersonen selv, Anne Fink, er utroligt glad for, at valget er faldet på netop hende i det brede felt af kvalificerede ansøgere:

- Det glæder mig rigtigt meget, og jeg er spændt på at komme i gang med arbejdet. Ældre og sundhed er jo emner, som har optaget mig i mange år og jeg er glad for, at mine kompetencer og erfaringer fra især samarbejdet på tværs af kommuner, og samarbejde med regionen, fortsat kan komme hele området, og Thisted Kommune, til gode.

Anne er 43 år, uddannet cand. scient. pol. fra Århus Universitet og har arbejdet i Thisted Kommune i 16 år. Hun bor i Thisted med sin familie.

For mere information

Lone Becker
Direktør for Beskæftigelses-, Social- og Sundhedsforvaltningen
Telefon 20 55 70 78
lsb@thisted.dk

Anne Fink
Ældre- og sundhedschef
Telefon 99 17 19 55
afi@thisted.dk

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00