Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Business Breakfast: EU-støtte og bæredygtig udvikling

EU støtte og bæredygtig udvikling er et par af temaerne, når Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum endnu engang inviterer til morgenmadsmøde. Den 19. januar får du derfor muligheden for at møde en konsulent fra NordDanmarks EU-Kontor, hvor de arbejder med at med at finde vej gennem EU-junglen – og finde de rigtige tilbud.

05-01-2017Nyhed

Alle nordjyske virksomheder kan trække på NordDanmarks EU-kontor for at få hjælp til:
  • Hvad findes der af EU-støtteordninger der kan underbygge min forretning?
  • Hvordan kan min virksomhed få del i europæiske projekter?
  • Hvordan kan jeg finde en forhandler eller leverandør i et andet land?
  • Hvordan finder jeg ud af specifikke regler i andre lande?

NordDanmarks EU-kontor har siden 2010 hjulpet nordjyske virksomheder med videre med at finde mere end 250.000.000 DKK til udviklingsprojekter.

Til Business Breakfast mødet kan du derfor møde ”fundingninja” Peter Sperling og høre mere om, hvordan din virksomhed kommer i gang med at søge EU-penge. Desuden byder vi denne gang på en introduktion til et nyt medlemskab i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling (NBE), der holder et kort oplæg.

Målet for NBE er at hjælpe virksomhederne i Thisted Kommune med at styrke deres konkurrenceevne gennem målrettet indsats i retningen af miljø- og energimæssig bæredygtighed. Alle typer af virksomheder i medlemskommunerne kan tilmelde sig netværket og få inspiration til, hvordan der med økonomiske, sociale og miljømæssige fordele kan arbejdes med bæredygtighed.

Business Breakfast mødet finder sted på Hotel Thinggaard i Hurup den 19. januar kl. 07.30

Tilmeld dig ved at skrive dit navn og virksomheden, du repræsenterer til erhverv@thisted.dk eller sende en SMS til telefon 24 60 19 79.

Kontaktinfo

Erhverv
THY-Huset
Tilstedvej 73
7700 Thisted

Telefon: 99 17 17 00

E-mail: erhverv@thisted.dk